Луцька горілка завойовує німецький ринок

Луцька горілка завойовує німецький ринок
Із Луцька у Німеччину вже до кінця цього тижня експортують першу партію горілки ТМ «Наша воля», яка вслід за «Строжитньою» з'явиться на прилавках європейських магазинів.

Про це розповів заступник керівника з виробничих питань Луцького МПД ДП «Укрспирт» Олег Гушинець.

Це вже друга велика партія, яка із Луцька попрямує до Європи. На початку року луцький завод «Укрспирту» уклав контракт на 3 мільйони євро з європейським партнером - компанією «Maxifood». У рамках першої поставки до Німеччини доставили майже 12 тисяч літрових пляшок горілки ТМ «Старожитня». Тепер партнери замовили значно більшу партію - понад 45 тисяч пляшок, яка до кінця тижня має вирушити за кордон.

Розширили й асортимент горілки, яку експортують у рамках контракту. Відтепер, окрім літрової «Старожитньої», у Німеччину везуть ще й півлітрові пляшки цієї торгової марки, а також на ринок виходить «Наша воля» у півлітровій пляшці. До слова, поставлятимуть як класичну горілку цієї марки, так і калганівку.

Виробити таку партію продукції на заводі можна протягом трьох днів, її виготовляють зі спирту класу «люкс».

«Це спирт нашого власного виробництва, ми маємо дуже хорошу підібрану основу. Все дуже добре «лягає» одне на одного, як то кажуть. І виходить такий продукт, який оцінили в Європі», - розповіла завідувач лабораторією Світлана Крячковська. Жінка додала, що продукція відповідає високим стандартам якості та проходить відповідний контроль.

Цікаво, що продукція, яку готують на експорт, буде доступна й в Україні.

«Зараз наші маркетологи працюють над цим, ми вже у деяких мережах продаємо півлітрову «Старожитню», а всю горілчану продукцію, яку виробляє наш завод, можна придбати у нашому магазині на вулиці Ковельській, 67», - сказав Гушинець. За його словами, ціна на продукт за кордоном наразі не відома, адже логістику та, відповідно, вартість розраховує європейський партнер.

«Керівництво «Укрспирту» ставить нам завдання модернізації, якості продукту, аби збільшувати виробництво та показувати себе не тільки в Україні, а й у Європі… Наше питання – зробити якісну горілку, зробити вчасно і відправити її покупцю. Ми будемо тільки раді новим ринкам збуту, адже всі зацікавлені, щоб державне підприємство розвивалося та рухалося вперед», - підсумував посадовець.
Заступник керівника з виробничих питань Луцького МПД ДП «Укрспирт» Олег Гушинець та завідувач лабораторією Світлана Крячковська
Заступник керівника з виробничих питань Луцького МПД ДП «Укрспирт» Олег Гушинець та завідувач лабораторією Світлана Крячковська

Відтак, другу партію до Німеччини планують відправити до кінця поточного тижня.

Нагадаємо, виробляти горілку ТМ «Наша воля» та «Строжитня» розпочали у грудні минулого року. А вже на початку 2018 року підписали контракт із німецькими патрнерами та доставили першу партію за кордон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.