Регіонали в облраді ненароком підтримали незручний для себе запит

Регіонали в облраді ненароком підтримали незручний для себе запит
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик (ВО Свобода) каже, що через рішення ради підтримати всі депутатські запити «пакетом» стався пардокс: фракція Партії регіонів підтримала прохання до прокурора області, аби той розібрався, чи законно ГО «Молоді регіони» займає приміщення Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Запит був адресований ректору університету Ігорю Коцану, голові Волинської облради Володимирові Войтовичу та прокурору Волинської області Андрію Параці.

Такі висновки свободівець зробив після того, як більшість обранців громади вирішили підтримати усі депутатські звернення та запити, які депутати не встигли озвучити протягом відведених регламентом 30 хвилин.

Проти такого «пакетного голосувала» виступила низка депутатів, які вважають, що голосування за запити, яких навіть назви не озвучені, не прийнятне.

«Я вважаю, що сьогодні стався безпрецедентний випадок, який можна охарактеризувати як намагання заткнути рота депутата шляхом регламенту», - зазначив депутат Пирожик.

«Парадокс виходить: давайте ми решту запитів просто підтримаємо і проголосуємо за них. За це проголосувала і фракція «Свободи» і фракція Партії регіонів і фракція «Батьківщина». І виявилося, що ті ж регіонали проголосували про депутатський запит про неправомірність перебування приймальні громадської їхньої молодіжної організації у бібліотеці Східноєвропейського національного університету», - каже Пирожик.

Депутат каже, що бібліотека втратила частину приміщення через те, що його зайняло молодіжне крило Партії регіонів. На думку Пирожика це є порушенням закону «Про освіту», оскільки навчальний процес повинен бути вільним від політики, натомість організація повісила у бібліотеці свою символіку.

Нагадаємо, що проти такого використання приміщення виступали як студенти, так і громадські організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взірцевий приклад ригівської тваринної обмеженості.У них вже безумовний рефлекс,як і у решти їхніх покидьків з ВР.Замість мізків - відвал з териконів.Хотів би я побачити морди "молодих регіонів".Згодом,ці condoms,будуть ховатися від людей.Вертаючись до новини - браво ригі!Мийте специфічні отвори!Перед паханами треба буде відповісти за вчинок.Браво!
Відповісти
ГЕТЬ "МОЛОДИХ РЕГІОНІВ" З ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
у цього пирожика теж рильце в пушку
Відповісти
Останні новини
Регіонали в облраді ненароком підтримали незручний для себе запит
15 лютий, 2013, 14:02