Волинська «молодіжка» розгромила львів'ян з рахунком 10:0

Волинська «молодіжка» розгромила львів'ян з рахунком 10:0
Молодіжна збірна ФК «Волинь» перемогла своїх суперників з винниківського «Руху» з рахунком 10:0.

Про це пише прес-служба футбольного клубу.

Як і у першому колі, у матчі луцьких футболістів та гостей з Винників було забито десять голів.

Щоправда, цього разу забивали лише підопічні Володимира Фігеля, які з початку поєдинку показали суперникам з «Руха», хто на полі господарі. При цьому перший тайм став справжнім «парадом невикористаних моментів» у виконанні волинян.

Відкрити рахунок вдалося аж у середині тайму – Богданові Гладуну вдався потужний та прицільний удар у ближній верхній кут воріт суперника з лінії штрафного майданчика. Не використавши ще декілька вбивчих можливостей для гола, гравці «Волині» таки довели до перерви свою перевагу до розгромної зусиллями того ж таки Гладуна та Назарія Нича – 3:0.

У «антракті» Володимир Фігель використав усі свої заміни, однак волинян було вже не зупинити. Назарій Нич, якому потрібно забивати для успіху в суперечці бомбардирів чемпіонату, до фінального свистка довів свій доробок до «хет-трика», а наприкінці матчу отримав пошкодження та достроково завершив гру.

А «свіжий» Микола Кухаревич узагалі відзначився аж чотирма голами усього за тайм! «Каре» бомбардира ДЮФЛУ (Микола забив чимало і у чемпіонаті U-17), а також гол Михайла Жука у підсумку сформували просто нищівний рахунок на користь «Волині» – 10:0.

Тепер гравці нашої команди очікують на першого суперника по стикових іграх за «фінал чотирьох» чемпіонату U-19. Другим з них та домашнім для нас точно стане команда «Колос» U-19 з Ковалівки. А до другої команди ще однієї зони уже наприкінці тижня наші хлопці поїдуть на виїзд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.