У Луцьку вшанували ветеранів Афганістану. ФОТО

У Луцьку вшанували ветеранів Афганістану. ФОТО
У Луцьку відзначили 24-ту річницю виводу радянських військ з Афганістану та вшанували померлих.

Акція розпочалася 15 лютого з концерту у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Після концерту колишні воїни, їхні рідні та небайдужі мешканці міста вишикувалися в колону для урочистої ходи до Меморіалу, де знаходиться пам'ятник загиблим у війні в Афганістані.

Колону супроводжувала військова техніка з державною символікою.

Учасники ходи прийшлися по вулиці Винниченка, вийшли на проспект Перемоги і попрямували до Меморіалу. Учасники та представники влади поклали квіти до пам'ятника жертв війни в Афганістані.

Після цього усіх запросили на польову кухню. "Афганцям" накрили столи та роздавали безкоштовно по пляшці горілки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці великий ім уклін
Відповісти
Роздавали по пляшці горілки...
Ви бкраще їм по грн. 500 хоча б дали, люди таке діло робили, с-ки перетерпіли,а їм горілка в голові та її роздача, жесть...
Відповісти
ти б краще увімкнула мозок і подумала логічно, чи можливо на даний момент задовольнити потреби і побажання всіх тих, хто робив певне "таке діло". Україна не в змозі цього зробити. І на даний момент, я вважаю, потрібно це прийняти. А стосовно таких як ти, то що б влада не зробила - ти знайдеш привід аби сказатм "от...., краще б..." Звісно, ти ж краще всіх проінформована, що краще...Я в шоці
Відповісти
То що з того,що ти в шоці?:) Мені,що бігти на кухню та вени різати?)))
Насмішило)))
До чого тут діяльність влади???
Я про горілку, хоча я бачу ти її часто вживаєш якщо таке пишеш, вже мізків нема,замість них спирт...
Відповісти
А на фото-підбірці можна було без Лазорка обійтись?:) А - платить!:)
Відповісти
А он тебе насолил чем-то, что ты так радикально настроен к его присутствию на фото? Какое ты имеешь право заявлять "платить"? Если взять по сути, так это уголовно наказуемая клевета, клоун.
Відповісти
пляшка горілки - це вимір їхньої участі? це знущання - напийтеся і забудьте про усі претензії до влади? жах....я б не брала, це принизливо!
Відповісти
А Пустовіт що там робить?
Весь 29 випуск(77 рік)Калінінського училища воював в Афгані.
Гриша-ні. Чому?
Син однокурсника Пустовіта- Виктора Поніна(загинув в Афганістані)-Сергій Понін(пише історію курса) стверджуе що Г.Пустовіт був стукачем КГБ і ойго, як молодого члена КПСС, направили в Ленінград.
Взагалі дуже брудна історія.
Відповісти
Вот это я понимаю , праздник ! Шествие ветеранов , столы ,водка ! А как празднуют свои недопраздники биндеровцы ? Трезво ходят , поют свои бендеровские гимны , не затеваютт драк и вообще ведут себя по русофобски , позор бендеровцам слава афганской войне!!!
Відповісти
Назови хоть один бендеровский недопраздник (хотя бы для моего плебейского интеллекта). Смешные комсомолки пошли)) И вот как назовешь на основании фактов бендеровский праздник, не забудь обьяснить (конечно ты не обязана, но так, для общего интереса) что плохого ты видишь трезвом хождении и пении песен, и с каких это пор подобное служит поводом для подобных псевдоидеологически обоснованных комментариев?) И еще одно, проведи логическую цепочку между бендеровцами и афганской войной)
Відповісти
и если уж на то пошло, то никак не "бИндеровцы"))))))
Відповісти
Слава ветеранам АФГАНА!!!
Відповісти
Навіки слава
Відповісти