До пам'яток культури хочуть прокласти нові дороги

До пам'яток культури хочуть прокласти нові дороги
Міністерство культури планує запропонувати міністерству інфраструктури проект з реконструкції та будівництва нових трас до найбільших пам`яток культурної спадщини.

Про це повідомив міністр культури Леонід Новохатько на координаційній нараді з питань підготовки та проведення заходів по відзначенню 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка у Каневі, повідомляє Українська Правда.

"В мене є ідея, необхідність реалізації якої сьогодні актуальна як ніколи. Це стосується реконструкції доріг по всій Україні, що ведуть до найбільших наших національних святинь. Планую, що міністерство культури найближчим часом запропонує міністерству інфраструктури запровадження загальнодержавного проекту по ремонту та будівництву нових доріг європейського рівня. Звісно, що в першу чергу мають бути відремонтовані дороги, які ведуть до Тараса", - сказав міністр.

На його думку, потрібно відремонтувати міські дороги Канева, особливо в центральній частині міста, дорогу Київ-Канів та обласні траси між об`єктами, пов`язаними із життям Шевченка.

Новохатько також повідомив, що з метою забезпечення необхідного фінансування підготовчих робіт міністерство культури буде вносити відповідні пропозиції щодо поправок до держбюджету 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.