У Луцьку фінішував «собачий» фотоквест. ФОТО

У Луцьку фінішував «собачий» фотоквест. ФОТО
У Луцьку захисники тварин в межах акції «Бездомні тварини чужими бути не можуть» організували благодійну фотовиставку, під час якої можна було придбати витвори мистецтва з зображеннями домашніх улюбленців.

Виставка відбулася 16 лютого біля центрального входу в парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Як розповіли організатори заходу, тиждень тому відбувався фотоквест, у якому брали участь 18 команд із різних шкіл міста. Діти фотографували тварин.

Після цього журі визначили переможців.

Так, третє місце отримала команда Style, друге - Nicon, а перше - Zuma. Переможці отримали квитки на всю команду на гру КВН. Також для них організують майстер-клас із фотографії.

На виставку потрапили роботи всіх учасників. А виручені гроші витратять на притулок бездомних тварин, що на вулиці Мамсурова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фотоквести фотоквестами,а де ж реальні дії тієї новоспеченої служби,яку очолює Дана? Вся вул.Ковельська кішить зграями безпритульних,агресивних собак!!!
Відповісти
Яка там вся Ковельська - усе місто ! Це свідомі дії влади - скоро лучани забудуть про боротьбу зі злочинною владою, а будуть змушені боротись з бродячими псами, котами та блохами.
Відповісти
jak bu mensche wukudalu twarun na wyluzü.to mensche bylob bezprutylnux.
Відповісти
за що та безприДана отримує гроші. може, то вона їх потрохи й випускає? менше клопоту.
Відповісти
вона їх не просто випускає - а на пару з притуловським ветеринаром вкорочують собакам віку. трупи мішками вивозять з притулку двічі на тиждень. до речі - а де звіти про зібрані кошти ,які Дана забирає з скриньок для пожертв під час таких акцій? усі благодійні організації періодично пдають таку інформацію на їхніх сайтах - на відміну від цього нашого "Волинського товариства захисту тварин".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку фінішував «собачий» фотоквест. ФОТО
17 лютий, 2013, 15:02