На дільниці у Луцьку заперечують, що хтось хотів вкинути «пачку бюлетенів»

На дільниці у Луцьку заперечують, що хтось хотів вкинути «пачку бюлетенів»
Під час виборів 17 лютого на дільниці № 19019 у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі не було ніякої «спроби вкинути до урни пачку бюлетенів», а всього лиш одному з членів комісії здалося, що у виборця два бюлетені, - запевняє голова дільничної виборчої комісії Людмила Миронюк.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, що на дільниці у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі невідома жінка намагалася вкинути до урни цілу пачку бюлетенів.

Як пояснила у телефонній розмові ВолиньPost’у голова комісії, галас здійнявся через зовсім дрібний випадок.

«Коли на дільниці одна жінка підійшла до урни, один з членів комісії, який спостерігав за урнами, запідозрив, що у виборця – два бюлетені. Цей член комісії крикнув, мовляв у жінки може бути два бюлетені. Відразу після цього прибіг член комісії від ВО «Свобода» Дмитро Дмитрук, який до цього сидів за столом, схопив жінку за руку і каже: викликайте міліцію», - розповіла голова ДВК.

«Я підійшла, питаю: що сталося? Жінка каже спокійно: «Відпустіть мене, що ви до мене вчепилися?» Вкинула один бюлетень – і вийшла», - пригадує Людмила Миронюк.

Голова ДВК наголосила: порушення не було, виборець справді на її очах вкинув до урни один бюлетень.

«Той член ДВК, який запідозрив, що у жінки два бюлетені, вже потім каже: можливо, мені здалося, що їх два. Тобто ми зовсім не впевнені. Але порушення не було», - запевнила Людмила Миронюк.

«Коли вона пішла, дзвонить мені через півгодини з Окружної виборчої комісії голова і каже: що у вас твориться??? У вас пачками бюлетені вкидають! Потім приїхала міліція…. В нас почалися неприємності, а насправді нічого не було!», - пояснює голова дільничної виборчої комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
глюююки!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
На дільниці у Луцьку заперечують, що хтось хотів вкинути «пачку бюлетенів»
17 лютий, 2013, 17:28