Як зекономити на харчуванні під час подорожі*

Як зекономити на харчуванні під час подорожі*
Чи можна подорожувати, повноцінно харчуючись і витрачаючи на їжу зовсім мало грошей? Звичайно, можна.

Більше того – це навіть цікавіше, ніж постійно відвідувати ресторани. Адже місцеві ринки і магазини дозволяють більш глибоко зануритися в особливості життя міста. А ще більше зекономити допоможе готель «Отрада» в Одесі - https://hotel-otrada.com/. Отже, як скоротити витрати на їжу, якщо ви турист?

Продуктові магазини

Купуючи їжу в магазинах і на ринках, ви зекономите багато грошей. свіжий хліб, трохи сиру і м’яса, фрукти та овочі – цього цілком достатньо.

Ось кілька порад:

- Візьміть з собою посуд. Він може бути металевим або пластиковим (одноразовим).
- Не купуйте продукти в упаковках, для відкривання яких потрібен спеціальний інструмент. Наприклад, це консервний ніж. Значно простіше обійтися без нього.
- Купуйте різні продукти в невеликих кількостях. Потрібно з’їсти все відразу, інакше залишки їжі можуть зіпсуватися.
- Відвідуйте супермаркети й пекарні в кінці дня. Часто заклади продають хлібобулочні вироби за півціни ввечері.

Ресторани

Якщо ви все ж хочете відвідати ресторан, ми підготували для вас кілька рекомендацій:
- Не ідіть у ті місця, які вам радять працівники готелю. Зазвичай вони отримують певну винагороду за кожного клієнта, який відвідав заклад за їхньою рекомендацією.
- Користуйтеся путівниками, туристичними сайтами і форумами. Вони надають багато корисної інформації. Почитайте місцеві блоги про ресторани і їжу, перш ніж вирушати у подорож.
- Зверніть увагу на те, де харчуються місцеві жителі. Зазвичай їжа в таких закладах дешевша (а інколи і смачніша), ніж в туристичних ресторанах.
- Вивчіть офіційний сайт ресторану, який бажаєте відвідати. Можливо, ви знайдете купон на знижку чи інформацію про вигідну акцію.

Готель

Готельний номер може стати вашим найціннішим помічником. Вибирайте готелі, які надають можливістю користуватися кухнею. Впевніться, що отримаєте необхідний для цього посуд. Це особливо важливо, якщо ви подорожуєте з малими дітьми. Їм потрібно лише швидко поїсти, і вони не люблять довго сидіти в ресторанах.

У вашому номері є лише чайник і міні-холодильник? Цього теж достатньо, щоб приготувати сніданок, обід або вечерю. Окріп допоможе отримати кашу, суп, вермішель. В холодильнику можна зберігати ковбасу, молоко, фрукти, овочі та інші продукти.

Якщо ж в номері немає навіть холодильника, купуйте в магазині продукти, які повільно псуються і можуть зберігатися в теплі. Наприклад, батон і банка джему – це практично готові бутерброди на сніданок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як зекономити на харчуванні під час подорожі*
01 березень, 2016, 14:47