Вибори у Луцьку: «підозрілі» виборці відмовилися показувати паспорти і втекли

Вибори у Луцьку: «підозрілі» виборці відмовилися показувати паспорти і втекли
Двоє осіб на одній з виборчих дільниць намагалися отримати бюлетені, а при вимозі показати прописку – втекли.

Про це 17 лютого повідомив Михайло Щур - довірена особа кандидата у депутати Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Святослава Боруцького.

Дільниця №19036 у приміщенні луцької школи №12 на вулиці Салтикова-Щедріна.

Михайло Щур розповів: «Член комісії звернув увагу на те, що є спроба видати двом особам бюлетені. У нього виник сумнів, що це виборці їхньої виборчої дільниці, і у цій ситуації він спробував перевірити їхню прописку», - зазначив Щур.

«Після того, як йому не представили паспорта, хлопці не захотіли отримувати бюлетені, забрали паспорти і дуже швидко покинули приміщення», - додав Михайло Щур.

Тоді член комісії, який хотів перевірити документи хлопців, спробував затримати одного з парубків, голова виборчої комісії Ольга Гурманська почала йому в цьому перешкоджати.

Про це інцидент складено акт. Окрім цього, пояснення членів комісії збирали міліціонери.

Як повідомили у прес-службі «Свободи», на цій дільниці було виявлено 151 заповнений бюлетень з прізвищами членів комісій, які готувалися для заповнення на користь одного з кандидатів. Як пояснила голова комісії, це зроблено для того, щоб полегшити роботу комісії.

На місце інциденту прибув народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів. Крім того, голова виборчої комісії Ольга Гурманська спробувала перешкодити роботі журналіста, керівника прес-служби Волинської обласної організації ВО «Свобода» Петра Герасименка, забираючи у нього посвідчення. Наразі у дільницю викликано міліцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Опозиціонери" мочать одне одного...
Відповісти
Свобода поводить себе на всіх дільницях зухвало і нахабно! Таксист Вітів показує приклад перший! Сумно, бо ж альтернативи їм не має!
Відповісти
братки Лазорка очевидно думали, що зможуть повторити успіх Палиці. і що зі Свободу можна нагинати як Батьківщину а виявилося, що не можна. тому й вони й так заскиглили. а самі під час кампанії діяли методами донецьких проти агітаторів опонента. радує те, що Луцьк не буде містом де влада у руках олігархів.
Відповісти
Останні новини
Вибори у Луцьку: «підозрілі» виборці відмовилися показувати паспорти і втекли
17 лютий, 2013, 22:24