Під Ковелем відсвяткують найбільше весілля на Волині

Під Ковелем відсвяткують найбільше весілля на Волині
Найбільше весілля на Волині планують відсвяткувати 2 червня цього року в Голобах.

Про це розповіла проектний менеджер Голобської селищної ради Юлія Франчук, - пише Волинь-нова.

Фестивалем «Весільні обряди» хочуть започаткувати щорічне відтворення весільних обрядів. На заході встановлюватимуть рекорди, проводитимуть екскурсії та смакуватимуть весільну «шишку».

Захід носитиме автентичний характер, популяризуватиме культуру та традиції регіону, формуватиме відчуття патріотизму, любові до історії рідного краю та дозволить відкрити таємниці традиційних весільних обрядів для туристів з інших регіонів, переконують організатори.

Весільні традиції 100-річної давнини відтворюватимуть 12 громад Волині. На заході встановлюватимуть рекорди, проводитимуть екскурсії та смакуватимуть весільну «шишку».

Фестиваль пройде на селищному стадіоні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А женитись то хто буде?. І за чий рахунок банкет?. :)
Відповісти
Гроші з бюджету для показухи, голова має PR, похизується "золотими" для громади стадіоном, а те що лікарню просрали і немає зони відпочинку для молоді, знищений парк, інфраструктура- нікому не цікаво. Супер. Все як в соску, головне показухи.
Відповісти
Які таємниці весільних обрядів?Потрібно робити,щось корисне для громади,а не організовувати масові гульбища,тим більше в такий тяжкий ,для країни час.Весілля,по розповідях старожилів,були дуже скромні і невеликі,практично без горілки.Це уже в радянські часи почали святкувати з великою кількістю самогону,на 200-300 чол.і не зрозуміло було хто запрошений,а хто ні.це був не культурний захід,а грандіозна попойка з безладом,бійками,розпустою і іншими горіхами .....А ви хочете поввернутись назад в "советское прошлое"Ностальгія замучили.Вертайтись,але машину часу купіть за свої гроші,а не за громадські.Громадські гроші,для добра,допомоги нужденним,для розвитку,для освіти.........
Відповісти
Роль свіжа бійка буде, як весілля без цього, традиція ))))
Відповісти
Найбільше весілля а скільки людей то?
Відповісти
Останні новини
Під Ковелем відсвяткують найбільше весілля на Волині
01 червень, 2018, 21:27