Перший день літа у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

Перший день літа у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Перший червневий день у Луцьку був теплим та сонячним. Вже традиційно цього дня було чимало заходів до Міжнародного дня захисту дітей.

Тож частину із різноманіття дійств, які тривали у Луцьку, встигла спіймати у кадрі фотограф Катерина Приступа.

Так, вранці 1 червня на Театральному майдані волинські правоохоронці влаштували для малечі свято - тут діти мали змогу ознайомитися з роботою поліцейських та зробити фото у бронежилеті. На площі виставили спецзасоби та техніку, а поліцейські під пильним наглядом дозволяли дітям «повправлятися» зі зброєю та розповідали про її особливості.







Окрім того, у луцькому Палаці учнівської молоді відбувся міський фестиваль "Всі ми діти твої, Україно!" Розпочався захід на Театральному майдані, де діти співали пісні, декламували вірші українською та польською мовами, танцювали та закликали приєднатися до дійства лучан. Опісля більше тисячі дітлахів, одягнених у святкові костюми, під супровід духового оркестру, пройшли вулицями міста від Театрального майдану до площі перед Палацом.



















Згодом на Театральному майдані відбувся фестиваль мильних бульбашок «Bubble FEST-2018».







До того ж, літо цьогоріч прийшло у п’ятницю, тож і дорослі радо долучалися до заходів, прогулювалися вулицями та зонами відпочинку разом із дітьми у передчутті вихідних.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, але ні одній країні світу (окрім СССР) ніхто не розуміє, що 1 червня це початок літа. Літо скрізь приходить з літнім сонцестоянням і триває до осіннього рівнодення.
Відповісти
Мусорня!
Навдівали всякого...
На передову!!!
А вони по тилах гламур розводять.
Там мабуть замість окулярів памперсика одів....
Відповісти