У Луцьку «Свобода» порахувала всі голоси: виграв Боруцький

У Луцьку «Свобода» порахувала всі голоси: виграв Боруцький
На проміжних виборах до Волинської обласної ради у виборчому окрузі № 37 (місто Луцьк) переміг кандидат від ВО «Свобода» Святослав Боруцький (на фото), кажуть у цій політичній силі.

Про це, посилаючись на дані паралельного підрахунку голосів зі 100% дільниць, повідомив депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Калахан.

Калахан повідомив у Facebook:

«Дані паралельного підрахунку голосів на проміжних виборах до Волинської облради по м.Луцьку (100% дільниць):

Святослав Боруцький («Свобода») - 6197 голосів
Олександр Лазорко (коаліція «Приват»/УДАР) - 3865 голосів».

Окрім того, народний депутат України Анатолій Вітів, очільник волинської «Свободи» заявив:

«Перемога кандидата від Свободи Святослава Боруцького на проміжних виборах до Волинської облради у місті Луцьк беззаперечна».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
М-да, лучани, я був вищої думки про вас. Обрати алкаша, під брендом свободи. Тепер знаю, як завоювати луцьк. Набираю бомжів (я їм буду давати по 100 грн. щомісячно на опохмел), і під "брендом" свободи перемагаю, і купую вас, лучани, з потрохами.
Відповісти
тільки не кажи що там були кращі.
Відповісти
А Лазорко? Так, він бізнесмен, так (як кажуть) бізнес партнер Палиці. І що? Людина, яка змогла добитись чогось в житті, зможе щось і в місті зробити. Ну скуповують олігархи підприємства, так вони ж будуть працювати, їм потрібно гроші повертати. Всю Америку скупили японці і що? американцям гірше від того стало? Коли вже луцьк порозумнішає? ще недавно за юльку кричали і що? От якби вона з тюрми провела переговори з пукіним (читай: тр..сь з ним) і знизила ціну на газ, от тоді вона була би героєм, а так, що? спасла свої бабки від рашки, ну посидить героїчно, потім всі бабки на лікування і потратить. а лучани (як казала юлька-біомаса) будуть її боготворити і голосувати за таких алкашів.
Відповісти
якщо вже на то пішло, то такий же кожевніков-горлопан, в свій час горлав -геть, отримав крісло, посидів, ні..х..ра не зробив, от і ваш боруцький посидить, поки підшиють, щоб не валявся по вулицям луцька, а потім, викинуть на помойку. Єдине правильне твердження-лучани гідні того, кого обрали. і так область з найнижчими доходами в Україні. Ну загнивай далі луцьк (щастя. що Нн-у кількість років тому я покинув т.зв. "рідне" місто)
Відповісти
лазорко, давай допобачення! УДАР по Лазорку досяг мети. Лазорко витратив купу грошей на своїх гопніків та на штаб, але все марно. Лазорко, настав часспитати у свого штабу та Ігорька Алексеєва, чому вони просрали твої вибори. ти витратив мільйони гривень і все даремно. тебе просто кинули і розвели. потрібно було наймати групу американських політтехнологів, а не місцевих шалапутів.
Відповісти
красота... алкаш виграв у очко-лиза.ветеранів поїв-ублажав, заказні статті оплачував... один одного варті. правий Шнур у своїй пісні про вибори )
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Свобода» порахувала всі голоси: виграв Боруцький
18 лютий, 2013, 06:36