Користь бандажу для вагітних*

Користь бандажу для вагітних*
Бандаж для вагітних призначений для підтримки нижньої частини спини і живота під час вагітності. Цей гнучкий пояс забезпечує багато переваг для активних жінок, особливо під час другого і третього триместрів вагітності. Ознайомитися з асортиментом і особливостями бандажу докладніше можна на сайті torosgroup.com.ua. Пояс також забезпечує більш зручне носіння одягу. Але розглянемо усі його корисні властивості більш детально.

Зменшення болю

Біль в спині й суглобах під час вагітності може значно ускладнювати звичайні повсякденні справи. В журналі Spine Journal були опубліковані результати дослідження, згідно з якими 71% вагітних скаржаться на біль у поясниці. 65% жінок відмічали біль в області тазового поясу. Бандаж підтримує нижню частину спини, що зменшує загальні больові прояви.

Біль в суглобах часто виникає через підвищення рівня гормону релаксину. Через це тазостегнові суглоби ослаблюються. Виникає різкий, інколи дуже сильний біль в нижній частині спини (біля куприка).

У другому триместрі може виникати біль в круглій зв’язці. Вона з’являється від животом і в передній частині стегна. Виникає біль через підвищене навантаження на зв’язки, які підтримують матку. Бандаж розподіляє навантаження більш рівномірно, зменшуючи тиск на зв’язки.

М’яка підтримка при фізичній активності

Ви колись бігали без спортивного бюстгальтера? Відчуття доволі неприємні. Те ж саме стосується і живота вагітної жінки. Ніжне стиснення черевної порожнини бандажем дозволяє підтримати матку і зменшити дискомфорт під час руху.

Майте на увазі, що надмірне стиснення може порушити кровообіг, що призводить до підвищення артеріального тиску, розладів шлунку, печії.

Формування правильної постави

Підтримуючи нижню частину тулуба, бандаж, як і корсет для корекції осанки, вибрати який можна за посиланням https://torosgroup.com.ua/ortopedicheskie-izdeliya/korsety-dlya-korekcii-osanki/, допомагає вирівняти поставу і запобігає надмірному розширенню нижньої частини спини. Під час вагітності значно збільшується вага тіла. М’язи, які підтримують хребет, ослаблюються. Через це виникає ризик деформації хребта. Пояс забезпечує додаткову підтримку, усуваючи викривлення.

Комфортна повсякденна діяльність

Фізична активність під час вагітності є дуже корисною для здоров’я майбутньої мами. Вправи підвищують м’язовий тонус, покращують витривалість, знижують ризик розвитку гіпертонії, депресії, діабету.

Але багато жінок не можуть навіть просто повноцінно пересуватися через біль і дискомфорт. Бандаж дозволяє усунути або значно зменшити ці негативні фактори. Жінка може вільно займатися повсякденними справами, що йде на користь її здоров’ю і фінансам.

Підтримка після вагітності

М'язи та зв'язки, які були розтягнуті та напружені під час вагітності, потребують певного часу для відновлення. Жінка ще відчуває слабкість, а при цьому їй необхідно постійно дбати про дитину. Бандаж допомагає і в цьому випадку. Він підтримує м’язові стінки живота, забезпечує підтримку спини та прискорює відновлення тканин.

Пам’ятайте, що бандаж є тимчасовим рішенням. Його можна носити лише обмежений час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бандаж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.