Лучани розкритикували якість міських маршруток

Лучани розкритикували якість міських маршруток
Із 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках - 5 гривень. Таке рішення підтримала більшість членів виконкому Луцькради.

Більшість опитаних 12 каналом лучан нарікають, що після підняття ціни проїзду у міских маршрутках до 5 гривень якість послуг не покращала, - повідомляє інтернет-видання Волинь24.

З 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках 5 гривень. Таке рішення ухвалила луцька влада, зважаючи на прохання перевізників. Ті переконували, що працюють у збиток.

Аби мотивувати їх покращувати якість перевезення, депутати підписали з транспортниками меморандум про співпрацю. Документ передбачає щорічне оновлення 10% рухомого складу, обов’язкове озвучування зупинкок, дотримуватися графіків руху, слідкувати за чистотою у транспорті, поведінкою водіїв і не тільки.

Утім, лучани і далі незадоволені якістю послуг:

Олександр: «Припустимо, якщо ти в Варшаві заходиш в маршрутне таксі, автобуси.Ти заходиш і там холодно, навіть літом, а тут заходиш і просто вмираєш».

Світлана: «Вони їздять зазвичай як хочуть, на якій швидкості хочуть і хамське відношення водіїв, воно як було так і залишилось».

Людмила: «Збільшили вартість бо все подорожчало: бензин і так далі. Мусимо платити на гривню більше, що ж лишається. Може й воно буде до кращого, будемо надіятися».

Валентина: «Ви знаєте, якість не покращилась.Минулого року я приїжджала сюди як гість, і тоді також ціна збільшилась. Якості як не було, так і немає».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
при поїздці мої вставні щелепи клацають, як у вовчика!
Відповісти
Маршутки в жахливому стані. За що платити 5 грн їм. Стан жахливий,з криши капає вода коли їде дощ.
Відповісти
Найгірше те,що маршрутки,які їдуть в сторону Львівської,позволяють взагалі не виїжджати в рейс!!!Вчора довелося біля порт сіті півгодини чекати,аби приїхала хоча б одна,що їде на Львівську!!!!
Відповісти
А що робити дитині коли, водій наполягає на вартості проїзду 5 грн обгрунтовуючи це літніми канікулами?
Відповісти
Останні новини
Лучани розкритикували якість міських маршруток
05 червень, 2018, 05:13