На ремонт доріг Волинь отримала 109 мільйонів: обіцяють латати ями якісно

На ремонт доріг Волинь отримала 109 мільйонів: обіцяють латати ями якісно
За нинішню зиму на Волині дуже поруйнувалися дороги, утім на ремонт автошляхів область уже отримала 109 мільйонів гривень.

Про це 18 лютого під час оперативної наради у стінах Волинської облдержадміністрації повідомив начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

За його словами, для боротьби з ямами дорожники сформували 17 груп працівників, а вже після 25 лютого планують відновити роботу асфальтних заводів в Луцьку та Ковелі.

Причина руйнування доріг – несприятлива погода, часті перепади температури повітря, каже посадовець.

Нині загальна площа ямковості на дорогах області складає 27 тисяч метрів квадратних, а от минулоріч в цей же період було пошкоджено 13 тисяч метрів квадратних асфальтного покриття.

За словами виконувача обов’язків начальника управління ДАІ в області Михайла Ділая, погані дороги – пряма причина збільшення кількості аварій. А ДТП на Волині останнім часом дійсно побільшало, каже він.

«На деяких ділянках зруйнованого покриття водії можуть їхати зі швидкістю не більше 30 кілометрів за годину. Часто змушені виїздити на зустрічну смугу», – розповів даішник.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запевнив: дороги будуть ремонтувати. За його словами, цьогоріч на утримання автошляхів виділять більше коштів, ніж торік.

«Я не кажу, що в нас добрі дороги. У нас ям теж надто багато. Такої важкої зими з точки зору доріг, особливо наших українських доріг, ми ще не знали. Це правда. Розрушається покриття… Але ми будемо латати. Постараємося якісно», – висловився Борис Клімчук.

«В області є фірми, є техніка. Залучайте до ремонту серйозних виконавців та робіть якісно. Ситуацію, яка склалась минулого року, я не допущу... Шалтай-балтай і гоніння за об’ємами запрещено», – додав губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПОКІЙНИЙ ПЕРЕД СМЕРТЮ ПОТІВ))
Відповісти
Борис Клімчук: "Такої важкої зими з точки зору доріг, особливо наших українських доріг, ми ще не знали." - це що за тупа відмазка ??
у Європі Зими не було, нє ? чи там вона пошкодувала руйнувати дороги, зате відірвалась в Україні....
Відповісти
У Європі вкладають значно більші гроші в дороги, окрім того там дороги не латають а будують і добудовують.
Тут потрібно інший підхід до ситуаціїї....
Відповісти
Мало ты ездил Рома, мало. И ремонтируют полосами, и ямы латают, и строят, и достраивают.
Відповісти
Ну, по-перше, в Європі дійсно зима набагато м'якіша за українську. А, по-друге, як вже зазначив Fantom, в ЄС набагато більше виділяється на дороги. Як правило найбільший бюджет районів - це дороги. Та і технологія, я впевнений, там інша (краща).
Відповісти
«В області є фірми, є техніка. Залучайте до ремонту серйозних виконавців та робіть якісно. Ситуацію, яка склалась минулого року, я не допущу... Шалтай-балтай і гоніння за об’ємами запрещено», – додав губернатор.

Ну от чого я не вірю?
Відповісти
спиздять, а нам далі по ямах гоцати ....
Відповісти
Шановний п.Клімчук, Ви ж заставте ці фірми вдосконалювати і
технологію ремонту доріг, а то все зводять до ямкового
ремонту. З'явились вже нові захисні, стійкі до перепадів
температури матеріали. В Білорусії планують( чи вже випускають) виготовляти спецсітку, якою покривають асфальтне
покриття для підвищення стійкості.Ну повчіться у білорусів.
Відповісти
У Луцьку є фірми, які і можуть робити по сучасних технологіях, і хочуть, але їх не допускають до тендерів.
Відповісти
Навіщо якщо є куми та свати!!!
Відповісти
Пропоную тоталізатор : Хто переможе - ями чи дорожники? Робіть ставки панове !
Відповісти
Йо -йойооо !
Аж 109 мільонів отримано !
А кіко вкрадуть !
А кіко піде на откати!
То ж що залишиться на ремонт !
Пропоную- відразу ж по отриманню коштів і з початком освоєння цих грошей ( а фактично початком ремонту доріг в області ) до кожного местного чиновника котрий опікуватиметься і відповідає за стан і ремонт доріг в місті ( раойоні) області, приставити (особисто ЦІЛОДОБОВО до кожного !!!на час ремонту ) по прокурору та роту мотоциклістів " беркутівців" з " пулеметами".

То ж якщо будуть застосовані такі " засоби безпеки та охорони" з виділених державоюна Волинь 109 млн можливо вкрадуть тільки ... ну приміром тільки 6 млн . Чи не так ???
Відповісти
За ті кошти,які всі роки виділяються з державного бюджету на будівництво та ремонт доріг в Україні, можна було б збудувати автобан у вісім смуг навколо екватора!!!
Відповісти
Як все просто коли не тямиш про що говориш
Відповісти
"Причина руйнування доріг – несприятлива погода, часті перепади температури повітря, каже посадовець." - причина бездарі корумповані такі як ви при владі.
Відповісти
Ось тут,на диво, згідна))), нічого доброго не буде..., все без толку допоки Клімчук царює тутююю
Відповісти
Пи..дець. Зима таки видалась, що аж дивно. Якби суди одного другого ділка, який як падло останнє не зробив своєї роботи, а тільки пи..див ті гроші, які виділили на ремонт і не жалівся на кінець світу і недофінансування відповів хоч раз, за людей, які від цього загинули, то може б, і пісяли від страху. А їм все по..й вони ж не люди а напівбоги, по землі не їздять, не ходять, а парять над нею. Кожному буде по ділам його.Чекайте все буде.........
Відповісти
Зі 109 мільйонів гривень на ремонт піде 15, а інші Клімчук з компанією РОЗДЕРЄБАНЯТЬ!!!! Сценарій продовжується 21 рік!!
Відповісти
Останні новини
На ремонт доріг Волинь отримала 109 мільйонів: обіцяють латати ями якісно
18 лютий, 2013, 15:55