Через вибух пороху в Сумах постраждало немовля. ФОТО

Через вибух пороху в Сумах постраждало немовля. ФОТО
У Сумах на подвір'ї житлового будинку вибухнула банка з порохом. Внаслідок інциденту постраждали двоє дітей та їхній батько.

Діти у важкому стані перебувають у реанімації, - пише відділ комунікації поліції у Сумській області, передає ТСН.

«Від вогника запальнички вибухнула банка з порохом. 10-річний хлопчик в присутності батька та своєї 10-місячної сестрички заради розваги підпалив мисливський порох, в результаті чого і стався вибух», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок вибуху діти та чоловік госпіталізовані з опіками різного ступеня. Наразі діти у вкрай тяжкому стані перебувають у реанімаційному відділенні, їхній батько - в опіковому.

Своєю чергою постраждалий чоловік підтвердив, що дозволив своєму сину підпалити банку з мисливським бездимним порохом «Сокіл» виробництва СРСР, яку той знайшов у сусідній нежитловій та незачиненій квартирі його син.

«Під час огляду приміщень будинку, розрахованому на проживання кількох сімей, а також спільного коридору, фахівці вибухотехнічної служби виявили ще три металеві банки з порохом та коробку з капсулами, які залишилися в одній із покинутих квартир», - додав заступник начальника ГУНП Олег Григоров.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом недбалого зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів, в рамках якого встановлюють обставини того, що сталось.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батько просто "геній"!
Відповісти
Премію Дарвіна пацану і батько року тому дибілу. Шкода дівчинку, якщо виживе, то буде скалічена не по своїй вині, життя під хвіст...
Відповісти
Останні новини
Через вибух пороху в Сумах постраждало немовля. ФОТО
08 червень, 2018, 16:35