Політичні «договорняки» допомогли Башкаленку здати в експлуатацію скандальний будинок, — депутат

Політичні «договорняки» допомогли Башкаленку здати в експлуатацію скандальний будинок, — депутат
У Луцьку узаконили багатоповерхівки екс-регіонала, очільника волинського «Опоблоку» Олександра Башкаленка.

Попри порушення та обшуки житловий комплекс «Луцька Рів’єра» на вулиці Ковельській здали в експлуатацію, - про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник «Народного контролю», депутат Павло Данильчук.

За його словами, у питанні незаконних будівництво ключову роль відіграє місцева влада та політика. Відтак, у Луцьку колишній головний регіонал області, а тепер керівник місцевого «Опоблоку» Олександр Башкаленко через приватну фірму «Торгінвестбуд-Луцьк» збудував висотку «Луцька Рів'єра».

"Зводили будинок із порушеннями, втім, за словами Павла Данильчука, ніхто не хотів чіпати одіозного власника будівництва, адже такі, як він - хороша нажива і для силовиків, і для держархбудконтролю", - йдеться у дописі.

«Але тут втрутилась місцева політика - переплелись інтереси в луцькій ТВК, коли потрібно було голосувати за процедуру відкликання 5 депутатів ЛМР. Вмотивовані УКРОПом представники «Опоблоку» не підтримали цю ініціативу і так співпало, що в згаданого будівництва раптом все ж таки знайшли порушення.

Та не пройшло і пів року, як знову суд забов'язав міську ТВК розглянути процедуру відкликання. І знову представники «Опоблоку» займають відповідну «правильну» позицію. Зате будівництво дивним чином прийнято міською радою в експлуатацію, а 30 травня розпорядженням в.о. міського голови присвоєно адресу земельній ділянці під будівництвом. Ось такі суцільні співпадіння», - пише депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти ж його принижував, а він в темі. мабудь і ти разом!!!!
Відповісти
не забашляли данильчуку вот він і бісиця, а то привик людям які щось будують, розвивають, дають роботу нагнати псевдо активістів зняти відосік і заблокувати роботу, а потім збити бабосіків!!! і вот він герой, активіст, громацький діяч... тільки цікаво чому правохоронні органи прикривають його???
Відповісти
Незабором в місто повернуться "червоні" і полетять голови держархбудконтролю та інших всяких депутатів, і переглянуть норми прийому висотки і анулюють їх.....ЛЮДИ, БУДБТЕ ПИЛЬНІ!
Відповісти
Ці активісти не хочуть не чого робити і мати бабло.Через тіпа активістів хочуть просунутися до влади,посади,або нажитися за чужий рахунок.Добре зо місто розбудовують,платять податкі,дають роботу багатьом людям
Відповісти
очевидна корупція, неприкрита, і немає діла органам, проплачено?
Відповісти
А це обличчя пустоцвіта, поліщука, палиці, коломойського - вони ладні сатані продатись, щоб мати можливість дерибанити, от вже ригам продалися, де майдан?
Відповісти
Останні новини
Політичні «договорняки» допомогли Башкаленку здати в експлуатацію скандальний будинок, — депутат
11 червень, 2018, 19:12