Клімчук не може врятувати Рожищенський сирзавод

Клімчук не може врятувати Рожищенський сирзавод
Губернатор Волині Борис Клімчук не хоче і не може втручатися у ситуацію, яка склалася на збанкрутілому Рожищенському сирзаводі.

Про це він заявив 18 лютого під час зустрічі з журналістами.

За словами голови ОДА, він просто не має права якось впливати на керівництво заводу, яке, до слова, має київську прописку. Власники сирзаводу самі мусять знайти інвесторів й домовитися з ними.

«Там ідуть сьогодні процеси. Договірні, напівдоговірні. Люди чекають. В них своя схема роботи. Чого туди Клімчук, журналісти, політики мають втручатися? Хіба ми допоможемо? Ні!» – зауважив високопосадовець.

Нагадаємо, через закриття сирзаводу сотні мешканців Рожища залишилися без роботи, а здавачі молока – без грошей. Крім того, тепер місцеві мають проблему із питною водою, бо мережами водопостачання та водовідведення сирзаводу користувалося чимало мешканців міста.

«В економіці, в бізнесі головна заповідь – не нашкодь. Це поза сферою регулювання навіть губернатора Клімчука. Я можу діяти лише в спосіб переговорів. Але коли ситуація дійшла до банкрутства – все. Шкода, звичайно», – наголосив він.

«І в мене немає стимулів для того, щоб притягнути інвесторів на це підприємство-напівбанкрут», – додав губернатор.

А от проблеми із питною водою, які виникли у мешканців містечка Рожище, Борис Клімчук пообіцяв вирішити й запевнив, що влада над цим працює.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контора комерційна! Якого милого Клімчуку там щось робити?!
Відповісти
Звичайно - просто знищили ще одного конкурента "Контініуму", то навіщо втручатись, "Торчин-продукт" - прописка Швейцарська, ДПЗ - норвезька, чи яка там, "кромберг" - німецька, Спиртзавод - київська, ЦУМ, Воложимир-Волинський цукровий - івано-франківська.... В нас на Волині ще щось з волинською пропискою лишилось?
Відповісти
А ви як хотіли? Вже не при комунізмі живемо і власність часна! Хто купив-викупив, а далі... бізнес, де виживає найсильніший. А хотіли, щоб влада захищала - потрібно було в країні Лукашенка "вирощувати", а зараз нічого бла-бла-бла! :)
Відповісти
То може нам влада взагалі не потрібна. Вона ж нічого не вирішує?... Певно для нашої країни дійсно потрібен був свій Лукашенко, але вже пізно...У нас не бізнес, а тільки закінчується етап первісного накопичення капіталу, розграбовування національного запасу і починається перерозподіл, тобто граб награбоване... Шкода, хороший був завод, особливо коли Музичук був директором... Ну нічого відповідно до теорій капіталізму в Україні збільшується клас люмпен-пролетаріату, якому немає що втрачати крім власних кайданів, скоро його буде критична маса, а далі класика - НЕКЕРОВАНИЙ БУНТ... Погано, що в нас керують географи, а не хоча б історики, які трохи знають минуле.
Відповісти
Шкода. Масло селянське цього заводу було найкраще та справді натуральне. І сир хороший. Не порівняти з маслом Комо - живий спред, а пишуть інше.І чому збанкутіли?
Відповісти
завод работал нормально.это обыкновенный захват завода людьми,которые принадлежат клану 'семьи'.выкупили чисто за символичную цену,иначе забрали бы силой.живём в стране непуганных идиотов.
Відповісти
І саме головне, що за ерзац-продукцію ми будемо платити як натуральне... Це все цілеспрямована політика, яка триває третє десятиліття, викупити, щоб стати монополістом, починалось з Львівської та Черкаської тютюнових фабрик, льонозаводів, КРЗ і т.д. Тепер лляне полотно білоруське, або китайське, цигарки мириканські, лінолеум теж імпортний. Зате в нас Адреналін-сіті... Треба передивитись мультик Незнайко на місяці, Острів дурнів це про нас.
Відповісти
ти точно дурень....
Відповісти
що і слід було чекати, пані Лучанка певно тільки що з Адреналін-сіті вибралась, або з Кальян-клубу, там цікавіше, немає насущних проблем...
Відповісти
Дуже смачне масло було з пальмовою олією...
Відповісти
Дорогу Івахіву!!! "Комо" буде засирати наші прилавки своїм лайном знову!!! Молодець Клім, вилизав!
Відповісти