Як режим інкогніто в браузері допомагає зекономити на авіаквитках?*

Як режим інкогніто в браузері допомагає зекономити на авіаквитках?*
Вам здається, що вартість квитків змінилася через кілька хвилин після того, як ви останній раз шукали інформацію про них в інтернеті? Не турбуйтеся – таке буває. Керуючись файлами cookie у вашому браузері, деякі сайти підвищують вартість авіаквитків для тих людей, які ними цікавляться. Для цього достатньо переглянути певний маршрут кілька разів з одного комп’ютеру. Так сайт ніби «залякує» вас тим, що найближчим часом переліт може ще більше подорожчати. Отже, здійснити бронювання авіаквитків потрібно якомога швидше.

Що робити?

Наша порада проста – завжди виконуйте пошук рейсів у режимі інкогніто чи приватного перегляду, щоб побачити найнижчі ціни.

В браузерах Google Chrome і Safari режим інкогніто активується натисканням комбінації клавіш «Ctrl+Shift+N». Якщо ви використовуєте більш стару версію OS X, в браузері Safari відкрийте меню, виберіть пункт Safari, а потім натисніть «Приватний перегляд» (Private Browsing).

Для Mozilla Firefox і Internet Explorer потрібно натиснути комбінацію «Ctrl+Shift+P».

Відкриється нове вікно браузеру, в якому інформація про ваш пошук не буде відстежуватися і передаватися сайтам. А це означає, що вартість квитків не підвищиться.

Файли cookie оновлюються кожен раз, коли ви відкриваєте вікно режиму інкогніто. Якщо ви бажаєте розпочати пошук заново, закрийте всі вікна приватного перегляду і відкрийте їх заново. Завдяки цьому результати попередніх переглядів сайту не будуть зафіксовані, що дозволить запобігти підвищенню вартості квитків.

Поради для економних подорожуючих

Ще кілька підказок щодо того, як придбати дешеві авіаквитки:

• Літайте в міжсезоння. Старайтеся уникали подорожей у розпал курортного сезону, перед вихідними та святами. Середина тижня є більш вигідним часом для польоту, ніж п’ятниця.
• Починайте перевіряти ціни за 3-4 місяці до запланованої дати подорожі. Це допоможе знайти найбільш вигідні пропозиції.
• Підпишіться на новини сайтів-агрегаторів, які збирають інформацію про квитки від різних авіакомпаній. Електронні повідомлення допоможуть завжди бути в курсі подій.
• Перевірте альтернативні аеропорти. Якщо поблизу пункту призначення є кілька аеропортів, перевірте рейси до кожного з них. Чим більше варіантів у вас є, тим більша ймовірність знайти вигідну пропозицію. Не забувайте підрахувати, скільки коштуватиме проїзд від кожного аеропорту до місця призначення.

Автор - сайт http://www.fly.kiev.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: квитки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як режим інкогніто в браузері допомагає зекономити на авіаквитках?*
24 листопад, 2017, 10:05