Корпус ЛНТУ пропонують віддати під дитсадок

Корпус ЛНТУ пропонують віддати під дитсадок
Корпус Луцького національного технічного університету, який розмістився у колишньому дитсадку на вулиці Софії Ковалевської, пропонують віддати під дитсадок.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови.

Таку ініціативу вніс депутат Луцької міської ради Богдан Шиба. За його словами, в місті бракує садочків, а один із корпусів ЛНТУ розміщується в колишньому садочку, тому доцільно було б забрати його в університету і віддати дітям.

Шиба зазначив, що просто так це зробити неможливо - треба апелювати до держави.

«Якщо держава вболіває за розвиток і виховання дітей, то садочок треба повернути», - заявив екс-мер міста.

Також депутат пропонує повернути колишній дитсадок на вулиці Гордіюк, де розміщується коледж «Монада». Мовляв, ці та подібні ініціативи є частиною програми «Розвиток освіти міста Луцька на 2010-2015 роки».

Члени комісії підтримали Шибу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шиба проснувся,треба було б не розбазарювати в свій час садочки,це стосується і Кривицького в першу чергу.Як то кажуть "прийшла коза до воза"
Відповісти
І для ЛНТУ було б краще віддати цей садочок:студентів з кожним роком меншає,проблеми з оплатою опаленняне не так будуть діставати,а економісти нехай переїдуть на Львівську.
Відповісти
от ти такий розумний а візьми на 4 курсі і переїдь сам десь в другий корпус вчитися ще й у другу зміну я думаю тобі б це також не сподобалося!!!
Відповісти
Як бухати до ночі то здоровя є і перешкоди відсутні. Тим паче економісти з ЛНТУ, ото вже врата. треба переїдеш і будеш ходити. Або як завжди "бабло пабєдіт зло" і будеш сидіти дома байдики би чи ще щось робити Ну тільки не розказуйте байок про навчання в ЛНТУ.
Відповісти
От бісить мене така псевдотурбота про людей. Шиба ж ніколи не був при владі, тому так активно нині бореться із всіма проблемами цього міста.
Відповісти
Розбазарили садочки та інші закладами в ті роки, і зараз готові назад забирати, заради того щоб бути при владі!!!
Відповісти
ЛНТУ випустив стільки економістів, що вони йдуть прямо на ринок торгувати цвяхами. Так що втрати ніякої не буде.
Відповісти
Шиба не віддав жодного дитсадка. Сім садочків віддав у 90-х роках Кривицький (ЛТУ, пенсійний фонд, біотехнічний "вуз", піцерія в дворі Федерації профспілок, "коледж" Монада і т. д.). І поговірка твоя як горбатий до стіни. «Прийде коза до воза» означає, що ще доведеться колись до когось звернутись з проханням, в якому було відмовлено.

Відповісти
а давайте РАЦС під садочок віддамо і Бандера там буде, ну прямо ух які патріоти там виховуватимуться.
Відповісти
«Якщо держава вболіває за розвиток і виховання дітей, то садочок треба повернути»...а за розвиток молоді наша держава не вболіває?..
Відповісти
А чого забрати в ЛНТУ. А коли вибори були, чого Шиба Зоряночку божидарник залучав в перші ряди. А тепер забрати,.. Оборотень і брехун. ЛНТУ це оцінить. Для Шиби дешевий ренуар!
Відповісти
Зоряночка, то ти? Не ображайся твій татко щось придумає "порєшає".
Відповісти
Коли Шиба так думає про дітей яким не вистачає садочків то чому він не задумується по те що коли забере корпус ЛНТУ то сотням іншим дітям не буде де вчитися! В кінці кінців ЛНТУ не приватний університет а державний! Якщо їм бракує садочків то нехай краще просять у держави побудувати нові, а не займатися хєрньою і апелювати до держави!!!
Відповісти
Спробуй напрягти свій мізок... звідки у ЛНТУ учбовий корпус на вулиці Софії Ковалевської??? ВИГНАЛИ звідти малюків та за відповідну мзду надали ЛНТУ для того, щоб там просижували штани такі бездарі як ти. Так хто і в кого повинен просити будувати???!!! Дурепа!!!
Відповісти
Так і бути. Великий благодійник та меценат Лазорко всім допоможе. його мудрість і батьківська турбота не мають меж. лазорко як член наглядової ради ЛНТУ допоможе знайти вузу барак під навчання.
Відповісти
Стасику - сину,як не старайся,твою тупість нікуди не дівається...
Відповісти
Один стиль. Це дуже аргументовано захищати себе під різними іменами )))))))))))
Відповісти
Все, кто не знают, куда идти учиться, идут на экономиста/финансиста в политех. К сожалению, сам его закончил. Диплом так и не пригодился. Пускай закрывают.
Відповісти
Коту. Потому, что ты не кот, а баран.
Відповісти
Якось потрібно Шибі світитися в пресі... от і закидає такі новини...
А проти державного ВНЗ навряд чи хоч один із чиновників міста посміє виступити... Біля 10 тис студентів як не як там навчаються і мітинг організувати, який по всіх центральних каналах буде висвітлено ... так це без проблем...
Відповісти
всі садочки продав кривицький а не шиба
Відповісти