Старий ринок у Луцьку можуть перенести на Набережну

Старий ринок у Луцьку можуть перенести на Набережну
У луцькій мерії розглядають варіант перенесення Центрального (Старого) ринку на вільну ділянку на вулиці Набережній.

Про це йшлося 15 червня під час зустрічі із підприємцями ринку у Луцькій міській раді.

Модератор зустрічі депутат Луцькради Борис Смаль зауважив, що нещодавно мерія розірвала договір оренди земельної ділянки із облспоживспілкою. Цю землю, натомість, передали у постійне користування комунальному підприємству «Луцькі ринки». Тож підприємців зібрали для того, аби у результаті переговорів створити договірні відносини між ними та КП «Луцькі ринки».

Далі ж Борис Смаль наголосив на тому, що питання про перенесення ринку наразі не стоїть, тому й укладають договори. Але певні варіанти щодо перенесення ринку таки є. Зокрема, директор КП «Луцькі ринки» озвучив одну з ймовірних локацій – вулицю Набережну.

Підприємці сприйняли такі інформацію по-різному. Хтось назвав це місце найкращим з тих, про які йшлося за весь час обговорення ідеї перенесення, інші ж зауважили, що підприємцям доведеться бути там «по коліна в воді».

«Звичайно, тоді буде геодезія, буде стіна з боку Стиру і так далі», - відповів на це Смаль.

Ігор Корольчук додав, що, якщо переїзд на нову ділянку буде, то все відбуватиметься планово, за попереднім погодженням з підприємцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти. Замість зони відпочинку зроблять черговий кримінальний закуток.
Відповісти
Ідіоте, тут потрібна не геодезія, а геологія.
Відповісти
А "стіна з боку Стиру" триматиме воду.
Бидлоття.
Відповісти
А чи не краще на Ломагове Закрпаття, альбо в Женеву?
Нема більше проблем у Луцьку, як кробейників пресувати.
Відповісти
Так є ж новий ринок біля кромберга... Туди б і перевезли
Відповісти
Зовсім з головою не товаришуєте чи немає інших пооблем?Ви уявляте, що зроблять ці люди з річкою?Є новий ринок,спеціально облаштований,не розумію чому він пустує?А вам не ліжка потрібно міняти, як у анекдоті,а суттєвими справами зайнятись.
Відповісти
НЕВЖЕ НЕ ХВАТАЄ МІЗГІВ звільнит ліву частину бару що замає бувшу автостоянк і зробити справжню європейську автостоянку, це вирішить проблему стоянок в радіусі 500 метрів парк, Старе місто, Л.Українки...
Тільки наші проваладні бариги не будуть мати з цього нічого вони не для цього прийшли до корита. Скотиняки зробіть для початку стоянку цивілізовану не позорте місто. Не просирайте бюджетні кошти на конкурси та предвиборний піар якогось космодрому взмін базару ідіть краже кропиву косіть довкола замку
Відповісти
Зараз вам пібіжить пустоцвіт з полішуком життя поліпшувати! палиці то нафіг треба, в бєні бабки кінчаються, а жити треба, в Швейцарії то дорого, то лучани нерозумні скинуться.
Лучанам столік тенісний, а палиці землі луцькі та волинські + бюджет, ринки, хабарі за незаконні забудови колишніх ригів, бурштинові копальні і т.д.
грайте в пінг-понг і незадумуйтесь, як вас обкрадають!
Відповісти
ЛЮДИ ДОБРІ!!! ВИ ХОЧ ТЕРИТОРІЮ НОВОГО РИНКУ БАЧИЛИ? ТА ТАМ ТРИ ТАКИХ РИНКИ, ЯК СТАРИЙ МОЖЕ ПОМІСТИТИСЯ.І ВСЕ ЦЕ ПУСТУЄ ВЖЕ СТІЛЬКИ РОКІВ.ТА ЗРОБІТЬ УЖЕ ХОЧА Б ЩОСЬ!.ОБЛАШТОВАНА ТЕРИТОРІЯ, ТІЛЬКИ ПЕРЕНЕСТИ. І ГОВОРИТИ НЕМА ПРО ЩО.
Відповісти
Останні новини
Старий ринок у Луцьку можуть перенести на Набережну
15 червень, 2018, 13:37