Копачі бурштину напали на поліцейських на Рівненщині: 8 постраждалих. ВІДЕО

Копачі бурштину напали на поліцейських на Рівненщині: 8 постраждалих. ВІДЕО
У Рівненській області відбулася бійка між поліцією і протестуючими копачами бурштину. У результаті сутички постраждали вісім поліцейських.

Так, 15 червня, об 11:45 поблизу села Федорівка Сарненського району близько 150 місцевих жителів, невдоволених діями правоохоронців у протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю, перекрили автодорогу «Київ-Ковель-Ягодин», - інформу ГУНП у Рівненській області.

Протестувальники поводили себе агресивно. Поліцейські, які забезпечували охорону публічної безпеки, намагалися вгамувати розлючений натовп, однак ті почали шарпати правоохоронців і кидати у них каміння.

Один із чоловіків вибив у поліцейського відеокамеру, після чого виник конфлікт. У ході сутички тілесні ушкодження отримали працівники поліції. Станом на 14 годину до медичних закладів за допомогою звернулися восьмеро поліцейських.

Через годину учасники протесту розійшлися. Рух транспортних засобів було відновлено.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та встановлюють осіб, які причетні до вчинених кримінальних правопорушень та завданих тілесних ушкоджень поліцейським зокрема.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А зброя для чого видана поліцейським ,щоб дивитись на неі .В США вже цих копачів би забирали з моргу ,а в нас панькаються з бидлотою .
Відповісти
В США такого би навіть не відбулося, щоб хтось прийшов і на чужій землі почав копати. Поліція примчала би за викликом і запакувала злочинця.
А якщо група - приїхав би спецназ на броніках і тих, хто не ліг добровільно на землю - постриляв як собак.
Відповісти
Останні новини
Копачі бурштину напали на поліцейських на Рівненщині: 8 постраждалих. ВІДЕО
16 червень, 2018, 10:44