Лучани просять мера покарати бешкетників з фарбою і скейтами

Лучани просять мера покарати бешкетників з фарбою і скейтами
Літні жителі Луцька занепокоєні тим, що молодики «гарцюють» на скейтах,велосипедах та роликових ковзанах навколо оновленого пам’ятника Лесі Українки на Театральній площі.

Прохання змусити луцького міського голову Миколу Романюка заборонити активні розваги біля пам’ятника Лесі Українки висловлювали лучани 20 лютого у Палаці культури Луцька під час звіту мера за 2012 рік.

Зокрема, лучани дякували за те, що вдалося облагородити території навколо пам’ятника Лесі Українки, втім нарікали на скейтеристів. Мовляв, діти на зауваження дорослих не реагують, тому старші лучани просять владу активніше залучати муніципальну дружину для боротьби з скейтеристами та ролерами.

«Зловіть хоч одного, будь ласка!», - нарікав інший лучанин на графітчиків, котрі псують фасади будинків.

«Є багато питань і по скейтерах, і по розмальованих будинках. Згадаймо нас у молодості. Всі хотіли і на ковзанах їздити, і на санках, і у хокей грати і кого ми слухалися? Тривають
переговори з підприємцем щодо розбудови Сіті-парку. Потрібно робити скейт-парк», - наголосив Романюк.

Нагадаємо, що біля торгового центру Сіті-парк планували почистити береги річки, облаштувати території місцями для відпочинку для того, щоб молодь могла там на скейтах покататися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тим недографітчикам з балончиками фарби по руках таки треба надавати...а їхні "високоінтелектуальні" малюнки заставити почистити.
Відповісти
Я давно підозрював, що літні жителі погані! Хай собі гасають, хай малюють. Хоть це тупе місто трохи веселіше стане. А що, вони повинні, як усі бидложителі Луцька, по барах сидіти?
Відповісти
для таких розумників поясню, що для того, щоб тобі було приємно і комфортно жити, не соромно запросити друзів у своє місто, для естетичного вигляду піприємці вкладають у благоустрій фасаду немалі кошти. для прикладу, ми витратили на фасад невеличкого офісу на більше 2000 дол., а якесь бидло зіпсувало це грьобаним балончиком. щоб зараз привести все до ладу треба чекати весни, погрунтувати та перекрасити весь фасад, що потягне 300-400 дол.

звернення до цієї падли, не ображайся, що коли ми тебе зловимо, ми розмалюємо тебе іншими фарбами - спочатку буде синя, перейде у фіолетову, а в кінці пожовтіє.
виглядати місяці зо три будешь весело.
Відповісти
Одразу видно, що ті старі лучани крім свого СРСР нічого не бачили. Скрізь в світі, в Європі графіті підтримується державою, фінансується, а молодь, яка катається - це просто супер. Вони сучасним спортом займаються. Це ж краще, аніж коли якогось із тих старих ввечері пограбує який молодий нарік, якому не вистачає на дозу.
Відповісти
Козолуп, він і в Африці козолуп....
не треба плутати графіті з з тим "дибільнуватим мистецтвом" яке творить наша бидлота, ставлячи свої ідіотські автографи.
а те що молодь катається - це дуже добре. Розмальовують стіни та фасади інтелектуальними надписами не одні вони, недографітчиків вистачає...
Відповісти
ви спочатку облагородьте місця для тих ж самих скейтерів , а потім вже нарікайте.для когось це велике захоплення, побачила б я , якби у вас відібрали щось цінне для вас...
Відповісти
Так, це добре що молодь захоплюється таким, згоден, але якщо вони псують фасади, то і відповідати повинні за це.
Відповісти
Мені здається в нас є більші проблеми з псуванням фасадів, «Зловіть хоч одного» хто дозволяє добудовувати сходи, вітрини, фасади на тратуарах і скверах, вилазят як пухлини з будинків.
Відповісти
Чим заважає молодь на Театральному майдані, я так і не зрозуміла.Вони нічого не псують, займаються спортом....Щодо фасадів:якщо це справді граффіті-це гарно....Складається таке враження,що маразм прогресує...Шановні, їм не по сто років, щоб сидіти на дивані і дрімати або на лавочці серіал обговорювати...Вони молоді,в них море енергії...Тож нехай краще на скейтах і велосипедах, ніж в бійках чи деінде...
Відповісти