22 лютого на Волині: гортаючи календар

22 лютого на Волині: гортаючи календар
Сьогодні день народження у луцького бізнесмена Василя Токарського (на фото), заступника начальника Головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Волинської облдержадміністрації Віктора Сливки, керівника туристичного клубу СНУ імені Лесі Українки, член Громадської ради при Луцькому міському голові Оксани Корсун та заступника голови Луцької райдержадміністрації Арсена Сидорчука.

Іменинники 22 лютого – Геннадій, Інокентій, Никифор.

Вітаємо усіх зі святом, бажаємо здоров’я, натхнення та достатку.

22 лютого 1920 року у Запорізькій області народився волинський художник Дмитро Латишев.

На Волині – з 1945 року, а з 1948-го – у Луцьку. Був ініціатором появи Волинського обласного кооперативного товариства художників. Працював у жанрах живопису та графіки. Помер 1991 року.

22 лютого 1991 року виконком Волинської обласної ради прийняв рішення «Про надзвичайні заходи щодо стабілізації економіки області», у якому констатувалося стрімке погіршення ситуації в області. На Волині було оголошено надзвичайний економічний стан.

А 22 лютого 2012 року у луцького ФК «Волинь» з'явився новий речник. Прес-службу клубу очолив Юрій Конкевич, який до того працював на посаді головного редактора газети «Сім’я і дім».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.