Фермери закликають не продавати землю

Фермери закликають не продавати землю
Голова асоціації фермерів Рожищенського району Руслан Хомич закликав селян не продавати свої земельні ділянки, особливо іноземцям.

Про це він говорив під час ХХІІ конференції Асоціації фермерів і землевласників Волині 17 січня.

За словами фермера, селяни зараз продають землю за дуже низькими цінами. Так, Хомич каже, що в сусідній Угорщині за гектар землі в селі треба віддати до 2 тисяч євро, у той час як на Волині в селян купують гектар за мінімальною ціною - 300 євро.

«Я висловлю тверду позицію Ради асоціації і, думаю, вас. Ні в якому разі не допускати при теперішньому устрої країни продажу землі», - заявив Хомич.

Голова асоціації фермерів вважає,що таким чином відбувається загарбання України. «Мої сусіди в тому районі, де я працюю, покупували ділянки в наших людей. З однієї сторони голандець, з іншої голандець, третій – німець. Ви розумієте, що це таке? Це все йде загарбання України.»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Землю звичайно продавати неможна,але Нехай пан Хомич працює так ефективно на землі як іноземці, платить такі податки до бюджетів як вони платять, а тоді плаче, що іноземні сільськогосподарські фірми це зло!А ще краще звернеться до прокуратури з приводу купівлі неризидентами земель сільськогосподарського призначення, якщо звичайно він має докази з цього приводу!!!
Відповісти
Останні новини
Фермери закликають не продавати землю
18 січень, 2012, 08:55