У Любліні їздитимуть луцькі тролейбуси

У Любліні їздитимуть луцькі тролейбуси
20 лютого стали відомі результати відкритого тендеру на постачання 38-и нових низькопідлогових тролейбусів для потреб польського міста Люблін.

Перемогу здобув консорціум, утворений двома компаніями для спільної участі у тендері - ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК Богдан Моторс» та URSUS S.A., повідомили у прес-службі заводу.

Конкурентом консорціуму «Богдан» - URSUS за пропозицією в рамках тендеру була польська компанія Solaris Bus & Coach S.A.

Тролейбуси для поставки в Люблін довжиною 12 м мають низький рівень підлоги по всій площі салону і будуть оснащені пристроєм автономного ходу запасом на 5 км, клімат-контролем пасажирського салону і кабіни водія, а також пристроями обліку оплати проїзду, системою GPS та іншими новинками. Згідно з домовленостями в рамках консорціуму виробництво тролейбусів буде здійснюватися компанією URSUS на території Польщі.

Як повідомив заступник президента Корпорації «Богдан» Володимир Гунчик, створення консорціуму і рішення про виробництво техніки на території Євросоюзу є черговим етапом в програмі просування продукції «Богдан» на зовнішні ринки.

Як зазначається у повідомленні, компанія Ursus S.A. займається виробництвом і продажем в сегменті машин і пристроїв для сільського господарства. Фірма має виробничі підприємства в Любліні, Добром Місці, Малих Бедашках недалеко від Кентшіна і Опаленіци.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обалдеть!!!:)
Нам из Польши б/у, а они на наших, новых будут ездить! Браво!!! Страна не пуганых идиотов!!!
Відповісти
таке може бути тільки в нашій країні)))
Відповісти
а чого такі вигуки? Спершу подивіться бюджети Любліна і Луцька, а потім нехай покажуть вартість одного і того самого тролейбуса в Польщі і в Україні, тоді буде зрозуміліше...
Відповісти
Іноземці на наших тролейбусах їздити будуть, а ми на іноземних хюндаях...
Відповісти
От вам переваги євроспілки і "тягни, не зна куди"?
Відповісти
Да... только поляки делать будут сами а затем Украина будет закупать у Польше Петя Порошенко знает что делает.
Відповісти