Перебігала на червоне: у Луцьку тролейбус наїхав на жінку. ФОТО

Перебігала на червоне: у Луцьку тролейбус наїхав на жінку. ФОТО
У Луцьку на проспекті Василя Мойсея тролейбус наїхав на жінку.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці.

Інформацію підтвердили у прес-службі волинських патрульних.

Так, 3 липня жінка раптово вибігла на червоний сигнал світлофора на пішохідному переході.

Водій тролейбуса не встиг зреагувати і наїхав на неї. Постраждалу забрала швидка. Стан жінки наразі невідомий, медики не коментують ситуацію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безсмертні
Відповісти
Тупі кури створюють проблеми собі та водіям. Збільшити штрафи пішоходам за перехід на червоне до 500 грн. та нарешті почати штрафувати їх.
Відповісти
Підтримую попередні коментарі !!! Чим думаєте? Лихачів і так вистачає !!! А пішоходи думають, що вони праві. Авто вас зіб'є, водій сяде, но вийде, а ви ляжете і не встанете !!! Куда так спішити, щоб наражати своє життя на небезпеку ??? Не так давно у мене була ситуація, дочекавшись зеленого, почав переходити, всі зупинилися, а зліва лихач мене чуть не збив, в руках мав літру квасу, встиг попасти, водій навіть не зупинився, погнав далі !!!

P.S. Не думайте, що якщо ви на зебрі, чи зебрі з світлофором, на вас не можуть наїхати, краще кілька разів переконатися, що всі зупинилися !!! Життя у нас одне, ми не коти, в яких в них 9.
А поліції великий мінус, вони тільки попереджають пішоходів, а не штрафують. В тій самій Польщі поліція не розбирається, штраф 100 злотих, а потім нехай пішоходи думають, чи переходити на червоний чи ні.
Відповісти
Хоч там і є світлофор, але він так відрегульований, що тільки ти зайшов на зебру на зелене світло, як він тобі повідомляє, що час вже аийшов, я розумію, що збільшення часу горіння червоного для водіїв буде призводити до пробок, але декілька секунд можна було б і добавити, так, як там досить інтенсивний рух пішоходів
Відповісти
Останні новини
Перебігала на червоне: у Луцьку тролейбус наїхав на жінку. ФОТО
03 липень, 2018, 18:03