«Сутінкам» дали аж сім «Золотих малин»

«Сутінкам» дали аж сім «Золотих малин»
Фільм «Сутінки» отримав відразу сім антинагород «Золота малина».

У числі гірших, яким щорічно присуджується «Золота малина», виявився режисер фільму «Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2» Білл Кондон, виконавиця головної жіночої ролі Крістен Стюарт і її партнер по стрічці Тейлор Лотнер, пише ТСН.

Крім персональних антипремій Стюарт і Лотнер, поряд з іншими акторами «Сутінків» були удостоєні «Малини» як «найгірший акторський ансамбль». Загалом останню частину вампірської кіносаги висунули на здобуття антипремії в усіх наявних номінаціях.

Серед трьох категорій, в яких фільму все ж вдалося програти, виявився «найгірший актор», де антинагороду замість Роберта Паттінсона присудили Адаму Сендлеру за комедію «Папа-Досвідос».

«Малину» в категорії «найгірша актриса другого плану» присудили співачці Ріанні за роботу у фільмі «Морський бій».

Довідка

«Золота малина» вручається з 1980 року. Володарів антипремії вибирають 650 членів Фонду «Золота малина», а також близько 70 тисяч учасників голосування на сайті кінорецензії Rotten Tomatoes.

Церемонію оголошення лауреатів «Золотої малини» як правило проводять напередодні вручення «Оскарів» - найпрестижнішої нагороди в американському кінематографі. Лауреатів «Золотої малини» нагороджують призами у вигляді пластмасової ягоди, покритої фарбою «під золото», проте мало хто з відомих зірок особисто приходить за антинагороду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Сутінкам» дали аж сім «Золотих малин»
24 лютий, 2013, 14:22