У Луцьку позначать машини, які легально виливатимуть нечистоти

У Луцьку позначать машини, які легально виливатимуть нечистоти
У Луцьку почали маркувати асенізаційні машини, які мають відповідні дозволи і здійснюють скиди у спеціально відведеній точці по вул. Мамсурова, не завдаючи шкоди екології.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник луцького мера Григорій Недопад.

"Кожній «легальній» машині, яких у місті налічується близько сорока, буде присвоєно індивідуальний номер, нанесений на корпус із обох сторін. До 20 липня буде нанесене маркування на всі машини й усі їх стане легко розрізнити", - йдеться й дописі.

"Асенізаційні машини зі шлангами, які не матимуть номерів, одразу підпадатимуть під підозру, а таких у місті може виявитися чимало", - зазначив Недопад.

За словами посадовця, працівники муніципальної варти зможуть легко відрізнити дозволені асенізатори й затримувати порушників.

Нумерація дасть можливість відстежувати й контролювати цей процес.

"Навіть пересічні лучани, при появі асенізаторів без маркування, можуть повідомляти про ці випадки у міську раду на гарячу лінію «15-80». Отже, якщо по закінченні процесу маркування містом буде рухатися асенізаційна машина без відповідних індивідуальних номерів, це означатиме, що вона працює «по-чорному», тобто може зливати нечистоти у заборонених місцях, або й навіть у водойми", - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Навіть пересічні лучани, при появі асенізаторів без маркування, можуть повідомляти про ці випадки у міську раду на гарячу лінію «15-80»

Ага, у кожного з собою стаціонарний телефон.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку позначать машини, які легально виливатимуть нечистоти
10 липень, 2018, 17:26