У росіянина в паливному баку прикордонники знайшли пістолет та набої. ФОТО

У росіянина в паливному баку прикордонники знайшли пістолет та набої. ФОТО
Пістолет Desert Eagle та 1 тисячу набоїв до нього виявили в пункті пропуску для міжнародного сполучення «Ягодин», що на Волині.

Пістолет та набої віз громадянин Росії, який в’їжджав з Польщі автомобілем Volkswagen Golf з австрійськими номерними знаками. Для проходження оформлення чоловік обрав смугу «зелений коридор», ‒ повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби України.

Проте прикордонники вирішили ретельніше оглянути авто 40-річного водія, для чого залучили також службового собаку, натренованого на пошук зброї. Тож, вантаж правоохоронці знайшли в паливному баку. Виявили його лише за допомогою ендоскопу.




Про зброю відразу повідомили працівників СБУ.

Загалом же з баку дістали 5 пластмасових банок з тисячею набоїв 45 калібру та пістолет Desert Eagle, загорнуті в поліетилен. Наразі зброю та боєприпаси вилучили. Встановлюються всі обставини правопорушення.

Довідка

Пустельний орел («Desert Eagle», «Israeli Desert Eagle») ‒ напівавтоматичний пістолет калібру до 12,7 мм. Позиціонується як мисливська зброя для цивільних осіб. Був розроблений в 1983 році в США компанією Magnum Research з подальшим доопрацюванням ізраїльською компанією Israel Military Industries; зараз проводиться в Ізраїлі компанією Israel Military Industries. Завдяки своїй величині часто використовується у фільмах, в телевізійних постановках та в компʼютерних іграх.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВН, а что случилось 25 февраля? Пистолет с револьвером не перепутали, правильно марку написали, справку с кратким описание по стволу дали. Ну, просто молодцы.
Відповісти
Тож ВП, сори.
Відповісти
Останні новини
У росіянина в паливному баку прикордонники знайшли пістолет та набої. ФОТО
25 лютий, 2013, 14:17