ВолиньPost відкрив «гарячу лінію» для зв’язку з читачами

ВолиньPost відкрив «гарячу лінію» для зв’язку з читачами
Новий сервіс «Гаряча лінія» запрацював від понеділка, 25 лютого, в інтернет-виданні ВолиньPost.

Сервіс створений для того, аби читачі мали зручну можливість повідомляти редакції про те, що, на їхню думку, варте висвітлення на сторінках видання.

«Сервіс призначений для того, аби читачі видання мали змогу повідомляти редакцію про важливі й цікаві події і явища. Редакція зобов’язана відреагувати, підготувавши інформаційне повідомлення або журналістське розслідування», - йдеться у Правилах використання сервісу.

Як пояснює головний редактор видання Юрій Ричук, цей сервіс має два завдання: по-перше, підштовхнути читачів до того, аби ті ділилися інформацією з редакцією, по-друге, допомогти редакції частіше «чути читача».

«Звісно, способів написати у редакцію є безліч. Можна залишити коментар, надіслати листа на редакційну пошту, зрештою є телефони. Але наша «Гаряча лінія» зручна тим, що, по-перше, дозволяє читачу більш детально описати проблему (наприклад, додавши фото чи документи), по-друге, дисциплінує редакцію, зобов’язуючи її реагувати на всі повідомлення, по-третє, дає змогу людині дотриматися розумних правил конфіденційності: адже редакція не розголошуватиме імені «інформатора», якщо на те не буде його згоди», - пояснив редактор.

Залишити інформацію кожен читач може на сторінці додавання повідомлення на «Гарячу лінію».

Наслідком кожного зрозумілого і суттєвого повідомлення від читача буде щонайменше інформаційне повідомлення, або ж - журналістське розслідування, які публікуватиме ВолиньPost. Ці публікації допоможуть іншим людям розібратися у піднятій темі, або ж спонукатимуть посадовців реагувати на проблему.

«Проблеми, які нас цікавлять, можуть бути з будь-яких сфер і не обов’язково «вселенського» масштабу: від незакритого каналізаційного люка на вулиці міста до проблем безробіття на підприємствах чи корупції чиновників», - пояснює редактор.

Є й обмеження. Редакція залишає за собою право не готувати інформаційних повідомлень на теми, які вважає малозначущими, про проблеми особистого характеру, пов’язані, наприклад, з майновими спорами між родичами. Хоча навіть тоді редакція зобов’язана відповісти читачу і пояснити, чому його тема не підходить.

До 1 квітня сервіс «Гаряча лінія ВолиньPost» працює в тестовому режимі.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ«ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
супер. підтримую.
Відповісти
Не, ну точно что-то случилось сегодня на ВН.
Відповісти
На чому?
Відповісти
Блин на ВП, сори Юра.
Відповісти