На Волині знайшли власників для сорока тисяч гривень

На Волині знайшли власників для сорока тисяч гривень
Визначили переможців конкурсу адвокаційних проектів у Волинській області.

За результатами рішення конкурсної комісії, із 20-ти проектних пропозицій, що були заявлені до участі у конкурсі, підтримано п'ять проектів, які реалізуватимуться найближчим часом, - повідомили організатори конкурсу.

Так, 5,8 тисячі гривень отримає ініціативна група громадян з Ківерців. Ці гроші витратять на втілення в життя проекту «Активізація місцевого населення задля підвищення благоустрою вулиць міста Ківерці».

В межах ініціативи створять та лобіюватимуть комплексну програму благоустрою міста.

Ще одна ініціативна група волинян отримає 10 тисяч гривень на «Кодекс водія маршрутного таксі».

Мета проекту - сприяти підвищенню рівня культури водіїв, комфорту та безпеки пасажирських перевезень таксі й маршрутних таксі у містах Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський та Нововолинськ через розробку та лобіювання прийняття Кодексу водія таксі і маршрутного таксі.

Ще один проект, який переміг в конкурсі та отримає п'ять тисяч, - «Зробимо крок до чистих вулиць».

Мета - долучити громаду Рожища та Луцька до покращення екологічної ситуації та підвищення благоустрою міст шляхом проведення адвокасі кампанії для лобіювання рішення про встановлення урн та смітників у відповідних містах, відповідно до правил благоустрою.

Четверта ініціативна група, яка виграла 10,7 тисячі гривень, перемогла з проектом «Проведення адвокасі кампанії, спрямованої на розвиток сільського зеленого туризму, як одного з пріоритетних напрямів діяльності територіальних громад Рожищенського району».

Мета проекту - розробка та лобіювання Програми розвитку сільського (зеленого) туризму Рожищенського району на 2013-2018 роки.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» отримає від організаторів конкурсу 10 тисяч гривень на ініціативу «Ні» смерті на дорозі».

Мета проекту - розробка та прийняття обласної програми оновлення/встановлення дорожньої розмітки згідно з європейськими стандартами на аварійно-небезпечних ділянках, які проходять через населені пункти на автошляхах обласного значення (5): Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне М-19 Доманове – Ковель – Чернівці Н-17 Львів – Радехів – Луцьк Р-14 Луцьк – Маневичі – Любешів – КПП «Дольськ» Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква

Довідка


Конкурс адвокаційних ініціатив проводився за проектом Волинського Інституту
Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив «Територія позитивних змін». Проект
реалізовується в межах програми «Громадянське суспільство та належне врядування»
Міжнародного фонду «Відродження».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині знайшли власників для сорока тисяч гривень
26 лютий, 2013, 08:51