Топ-5 мультиків, безпечних для психіки маленької дитини*

Топ-5 мультиків, безпечних для психіки маленької дитини*
Останнім часом телебачення та ютуб-канали майорять новими мультиками для малечі. Батьки розгублені: що ж обрати для перегляду, аби не лише весело провести час, але й подарувати дитині такі потрібні перші знання. Окрім того, усе частіше мами й тата жаліються на якість телепродукту. На їхню думку, безліч мультиків і передач здатні травмувати слабку дитячу психіку. Іграшковий магазин bi.ua, що знається на розвагах для дітей, пропонує звернути увагу на топ-5 цікавих і безпечних мультів. Поїхали!

Старий добрий Міккі

Цей пізнавальний мультсеріал виховав не одне покоління дітей. Безліч захоплюючих епізодів із інтерактивним складником долучають малюка від 3 років до діалогу, навчають його основним поняттям і поведінці в соціумі. В усьому впізнається класика «Діснею»: якісна графіка, фантастичні історії і дружні персонажі. Вирушайте в цікаву подорож світом разом із Міккі!

Веселий Робокар Полі

Нещодавно з’явившись у прокаті, мультик про пригоди рятувальної команди, що складається з дотепних і відважних машинок, став хітом. Виробники зазначають, що цей мультсеріал призначений для сімейного перегляду. Але найбільшу популярність він здобув завдяки поширенню тематичних іграшок-трансформерів Robocar Poli.

Допитливий Лунтик

Мультик про дивакувате створіннячко, що з Місяця прибуло на землю, завоював симпатії у молодшої аудиторії. Зрозумілі і найменшому історії про справжню дружбу і взаємодопомогу допомагають розвинути соціальні навички дитини. А яскраві барви і захоплюючі сюжети кожного епізоду розширять кругозір і нададуть простору для фантазії.

Говорючі Лепетуни

Сучасних мультиків українською не так багато, і серед них вирізняється проект від «Мова — ДНК нації». Дитина знайомиться в коротких епізодах із родиною Лепетунів, що допомагають їй вивчати і вживати нові слова українською мовою. Ще ніколи навчання не було таким доступним і цікавим. До речі, мультик згодиться і для дорослих, адже Лепетуни говорять рафінованою українською мовою з лексичними цікавинками. Спробуйте, і ви не зможете відірватися!

Даша-мандрівниця

Іноземний мультик Dora the Explorer у перекладі знайомить нас із дівчинкою Дашею, що безперестанку вирушає на пошуки пригод зі своєю маленькою мавпочкою. А що дітям? Запам’ятовування нових слів англійською мовою в ігровій формі, розвиток фантазії, розуміння причинно-наслідкових зв’язків. Отже, мульт корисний і потрібний. Призначений для діток від 1,5 до 6 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мультики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.