Озеленення Луцька обійдеться бюджету в 5,7 мільйона гривень

Озеленення Луцька обійдеться бюджету в 5,7 мільйона гривень
Товариство «М.Ж.К.» отримає з міської казни Луцька 5,7 мільйона гривень за озеленення обласного центру Волині.

Відповідний договір з департаментом житлово-комунального господарства міськради підприємство підписало 15 лютого за результатами тендеру на послуги благоустрою та озеленення міста в 2013 році, - пишуть Наші гроші.

В тендері також брало участь ТОВ «Ампер-3», яке пропонувало послуги за 4,6 мільйона гривень. Однак дешевша більш ніж на мільйон заявка відхилили через невідповідність кошторисів і розрахунків технічній специфікації та нормам використання ресурсів.

Відтак єдиним конкурентом було комунальне підприємство «Зелене господарство міста Луцька», яке з 2010 року послідовно програє усі тендери компанії «М.Ж.К.».

Разом з тим, в 2011 році тимчасова контрольна комісії міськради з питань перевірки діяльності комунальних підприємств з’ясувала, що «М.Ж.К.» після перемоги на тендері планувало на умовах субпідряду залучити комунальне «Зелене господарство» для виконання робіт, передбачених у тендері.

Засновником компанії «М.Ж.К.» є Валерій Ковалюк, якого називають однокурсником Сергія Тігіпка. В 2000 році Тігіпко у якості міністра економіки очолював міжвідомчу комісію з реформи житлово-комунального господарства. До складу комісії входив і Ковалюк.

З 2010 року, коли Сергій Тігіпко пішов на роботу в уряд, ТОВ «М.Ж.К.» отримало підряди на загальну суму 21,21 мільйона гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а потім скажуть треба підняти вартість утримання будинку для мешканців ))) - і знову з"являться казки про наркоманів через те, що у місцевій казні немає грошей на утримання в належному стані парків і скверів ( а в парках як був вибачте, срач, так і буде), а соколовська буде знову щось там пояснювати))) а грошей то вже немає ))) задовбали уже таким..
Відповісти
Волиньпост, коли запамятаєте елементарне: чоловічі прізвища, які закінчуються в називному відмінку на -ко, в родовому відмінку мають інше закінчення, а саме: -ка. "Якби ми вчились так як треба..."
Відповісти
Останні новини
Озеленення Луцька обійдеться бюджету в 5,7 мільйона гривень
26 лютий, 2013, 12:29
У Луцьк їде «Кому Вниз»
26 лютий, 2013, 12:19