У Луцькраді хочуть «роздути» штат

У Луцькраді хочуть «роздути» штат
Штат Луцької міської ради хочуть збільшити на 12 одиниць.

Про це йшлося у п’ятницю, 20 липня, під час засідання комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима розповіла, що 3 штатних одиниці хочуть додати в управління капітального будівництва для впровадження проектів НЕФКО.

Три штатні одиниці хочуть додати в управління міжнародного співробітництва для робіт за проектом «Нове життя старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Любліна та Луцька», який здійснюють у рамках транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». Зокрема, планують відреставрувати вежу Чарторийських.

6 нових штатних одиниць з’являться у відділі програмно-інформаційної роботи міської ради для забезпечення інформатизації міської ради через те, що Верховна Рада впровадила систему електронного документообігу. Окрім того, у Луцькраді хочуть модернізувати комп’ютерну мережу.

«Я спочатку збирався підтримувати проект рішення, коли прийшов проект рішення про введення 6 штатних одиниць для управлінь капітального будівництва та міжнародного співробітництва. Однак цей проект винесли сьогодні на сьогодні. Такі питання потрібно вивчати», - наголосив голова комісії Микола Федік.

У підсумку, члени комісії вирішили винести проект рішення на пленарне засідання сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не всіх знайомих та родичів пристроїли!!!
Відповісти
В мерії Нью-Йорка ( ввп якого більший за Україну) працює близько 120чол (включаючи охорону прибиральниць сантехніківі тд) -цікаво який штат має Луцька мерія?
Відповісти