Депутат Осіпов може приєднатися до фракції «Фронту Змін»

Депутат Осіпов може приєднатися до фракції «Фронту Змін»
Фракція «Фронту Змін» у Луцькій міськраді готова з радістю прийняти у свої лави депутата Андрія Осіпова, якого нещодавно позбавили партквитка ВО «Батьківщина».

Про це розповів керівник фракції «Фронту Змін» у Луцькій міськраді Олександр Пиза 26 лютого під час звіту членів фракції щодо діяльності у минулому році.

На думку Пизи, «Батьківщина» ще може передумати й повернути активному депутату партійність.

«Думаю, що така сильна й потужна партія як «Батьківщина» знайде в собі сили, мудрість і розуміння привести це все у відповідність», – міркує він.

«Але якщо Андрію Осіпову, незважаючи на його відданість цій партії, не вдасться знайти справедливість, то я його офіційно запрошу до фракції «Фронту Змін» і до партії», – зазначив Пиза.

Натомість сам Андрій Осіпов каже: йому приємно, що його цінують колеги із «Фронту Змін», але поки що не готовий вступати у будь-яку іншу партію.

«Я дуже ціную, що мене раді бачити у «Фронті Змін». Для мене це честь. Але поки я розглядаю лише можливість приєднання до фракції «Фронту Змін» у міськраді», – прокоментував Осіпов.

Нагадаємо, депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова, обраного за партійним списком ВО «Батьківщина», виключили з членів цієї політичної сили, але поки що він є членом фракції «тимошенківців» у міськраді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ПИЗАнутий на всю голову.
Відповісти
Ага! Таки тролиш. Як завалити банк http://www.ukrrudprom.ua/analytics/Privatbank_gotovyat_po_staromu_retseptu.html?print

Запускання чуток, джинса, проплачені штучні черги теж кажись вже є...
Відповісти
Моя мама, що ходила на мітинг сказала, що вона дуже переживає за свою 3-тю поліклініку(ноги болять, серце, очі...а тут на руках ще й чоловік після інсульту). Але коли мова пішла про адвоката, то їй не сподобалося, як він себе вів на тому мітингу."Нещирий",- розказувала вона.Стоїть з тим мегафоном і каже своїм депутатам: "Давай так стану, а ти сфотографуєш...то давай сяк стану..." Що це таке? Імідж людини, що виступає за громаду чи людини, що піариться?
Відповісти
Ірина, це Ви про Осіпова чи Пизу?
Відповісти
Останні новини
Депутат Осіпов може приєднатися до фракції «Фронту Змін»
26 лютий, 2013, 19:29