Волинська журналістка «потролила» телефонного шахрая

Волинська журналістка «потролила» телефонного шахрая
Телефонний шахрай не витримав спілкування із волинською журналісткою Ольгою Бондаренко, в якої намагався видурити дані банківської картки.

Про це у Facebook написав представник студії «PravdaPRO» Сергій Шараєвський.

Шараєвський зазначив, що журналістки подзвонив чоловік, який представився представником безпеки банку. «На жаль, все відбувалося так швидко, що назву банку ми не запам’ятали. Але увімкнули камеру і записали, що встигли. На відео — вся схема шахрайства», - йдеться в дописі.

«Тільки так вийшло, що не він нас розводив, а ми його. В результаті — не витримав бідолага і сказав чекати. А потім зник. Набирали — слухавку не бере. Писали смс — не відписує», - іронізує Сергій Шараєвський.

Представники оператора Водафон нічим допомогти не змогли, номер шахрая вони не заблокують і не визначать місцезнаходження.

«Треба писати заяву в банк (а ми точно не пам’ятаємо, та й називав він банк від «фонаря») і тоді банк у Водафон звертається. Ось тоді заблокують номер. Але шахрай купить нову картку і продовжить розводити. Мораль: не будьте наївними і не розповідайте нікому секретну інформацію», - додав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всы розмови з мобільних абонентів пишуться та 3 місяці зберігаються.а програми голосового аналізу дають можливість вичислити людину навіть коли вона з іншого номеру комусь телефонуватиме.Це не фантастика,а дійсність.але кому це потрібно?
Відповісти
Не розумію, на скільки треба бути тупим, щоб невідомій людині розказувати свою приватну інформацію. Хоча, мабуть, все таки, лох - не мамонт. Не вимирає.
Відповісти