Луцьк «не заюзаний», ‒ новий радник міського голови

Луцьк «не заюзаний», ‒ новий радник міського голови
Новий радник міського голови Луцька Геннадій Друзенко вважає, що в Україні лише декілька замків привабливі для туристів. Серед них - Луцький.

Водночас він переконаний, що «плюс» Луцького замку ще й в тому, що він заходиться в «самому серці» міста, поруч з готелями та ресторанами, що дуже зручно для туристів, - пишуть Волинські новини.

«Луцьк має значні туристичні переваги – він «не заюзаний». Тут багато цікавого і нового, а Луцький замок та ікона Холмської Божої Матері взагалі унікальні в своєму роді», - сказав Геннадій Друзенко під час другої щорічної зустрічі міської влади з готельєрами, рестораторами та туроператорами обласного центру.

Однак, власники туристичних агентств налаштовані не надто оптимістично.

За словами власниці турагентсва «Тревел сіті» Оксани Рудої, мала кількість іноземних туристів пов’язана з відсутністю місцевого аеропорту та хорошого дорожнього полотна в напрямку Львова, низької якості автоперевезень, адже туристам часто доводиться діставатися до Луцька «тісними» міжміськими автобусами.

Міський голова Луцька Микола Романюк в свою чергу пожартував, розповівши анекдот: в Україні так дороги зробили, що москалі навіть на танках не доїдуть.

Нагадаємо, Друзенко віднедавна займає посаду радника мера у питаннях туризму.

Довідка

Геннадій Друзенко - експерт з питань туризму.

Працював координатором програм із розвитку туризму в регіонах України проекту USAID «ЛІНК» (2011-2012), радником голови Держтуризмкурорту (2012-2013).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.