Скоро судитимуть групу, яка напала на «Приватбанк» у Луцьку

Скоро судитимуть групу, яка напала на «Приватбанк» у Луцьку
Четверо рівненчан, яких підозрюють у скоєнні розбійного нападу на відділення Приватбанку у Луцьку в лютому 2011 року, невдовзі постануть перед судом.

Рівненські міліціонери вже до кінця місяця обіцяють завершити розслідування кримінальної справи, інформує Рівне-1.

Нагадаємо, першого зловмисника із цієї групи затримала рівненська міліція на початку вересня після того, як у Рівному банда здійснила чергове пограбування банківської установи.

«На даний час фактично досудове слідство у цій справі завершене. Всім пред’явлене обвинувачення. Ми плануємо через тиждень-півтора скерувати цю справу до суду», – сказав начальник слідчого управління УМВС України у Рівненській області Анатолій Грицишин.

У кримінальній справі фігурують четверо молодих людей. Їм уже висунули звинувачення у скоєнні 7 розбійних нападів, зокрема на банки та магазин.

Загалом на їхньому рахунку 10 епізодів злочинної діяльності.
«Ми виїжджали на Волинь, там проводили комплекс заходів… В будь-якому випадку ми зібрали достатньо доказів, щоб доказати, що це їхній епізод», – зазначив Грицишин.

Частину викрадених грошей та зброю оперативники вилучили при проведенні обшуків. Обвинувачені, розповідають правоохоронці, вину визнають частково. Окрім розбійних нападів, їм інкримінують ще й бандитизм.

Наразі 4-ро фігурантів кримінальної справи знаходяться в СІЗО. Їм загрожує більше 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ввечері 2 лютого 2011 року грабіжники менш як за дві хвилини винесли з луцького відділення «Приватбанку», що на вулиці Конякіна, 140 тисяч гривень, 8 тисяч американських доларів, 2 тисячі євро.

Ще тоді заговорити про «рівненський слід» злочинців. Адже відділення «Приватбанку» у Луцьку на Конякіна грабували за тим же сценарієм, що і відділення цього самого банку в Рівному у грудні минулого року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скоро судитимуть групу, яка напала на «Приватбанк» у Луцьку
18 січень, 2012, 15:54