Бізнесмен-іноземець відмовився від ідеї приватного дитсадка в Луцьку

Бізнесмен-іноземець відмовився від ідеї приватного дитсадка в Луцьку
Бізнес-іноземець передумав інвестувати у створення приватного дошкільного навчального закладу на вулиці Бенделіані в Луцьку.

Про це перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук розповів у інтерв'ю газеті «Луцький замок».

З його слів, підприємець не захотів вкладати гроші в створення дитсадка, бо дійшов висновку, що нині в Україні цей бізнес невигідний.

«Тому що держава, як і у випадку з приватними школами, не дає компенсації людям, які займаються таким бізнесом», - відзначив Кравчук.

Посадовець вважає, що підприємці, які інвестують у приватні дитсадки, мали б отримувати, для прикладу, ті ж самі шість тисяч гривень, які нині держава виділяє на дитину.

«А коли все фінансове навантаження ляже на плечі батьків, то не багато з них захочуть оплачувати повністю перебування дитини в садочку. Зрозуміло, що краще тоді вже винаймати няню...», - висловився Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для пана Кравчука і решта: послуги няні= робота вихователя в дитсадку, а це позмінно, додайте і те, що в більшості своїй няні повинні практично замінити батьків вдома, тобто і годувати, і купувати продукти, і решта. У більшості своїй няні мають ненормований робочий день+у вихідні теж треба працювати. Альтернатива для освітянок,які не мають роботи. Але не всі вони підуть на зарплату в 3000, бо це мізер. За ці гроші - лише половина обовязків, половина дня і 2 вихідних. Ви готові брати до себе і другу няню, а ще кухаря, ремісника(інженера), садівника, економку і ....таким чином прийдемо назад до феодального ладу!
Відповісти
До чого тут ремісничі роботи, садівництво....? Мова йде про НЯНЮ, яка бавиться, навчає, годує, при потребі помиє дитину (тобто й те, що роблять працівники в дитсадку). Якщо ж вас під час роботи нянею зобов'язали писати бізнес-план чи прокладати електропровід в приміщенні, то..... якби не хотіли - не робили б - з роботою няні нічого спільного.
А щодо "феодального ладу" - то у вас говорить злість на тих, хто може заробити більше коштів ніж ви, і може собі дозволити не робити щось самому, а заплатити, щоб це зробив інший.
Відповісти
До речі, забулася запитати: а звідки фото? Чому діти сплять не накритими? що це за методика така?
Невже не знаєте, що під час сну йде переохолодження організму. Тобто це гарантія, що ваша дитина завтра встане з ліжка зі соплями, а до вечора і температура підніметься!
Відповісти
няня, що за бред? ніяка це не гарантія - якщо дитині комфортно, немає чого її кутати, особливо враховуючи опалення в садках.
Відповісти
Останні новини
Бізнесмен-іноземець відмовився від ідеї приватного дитсадка в Луцьку
28 лютий, 2013, 11:11