Молодіжка «Волині» «взула» «Шахтар-М». ФОТО

Молодіжка «Волині» «взула» «Шахтар-М». ФОТО
Молодіжна команда луцької «Волині» виграла у донецького «Шахтаря-М» з рахунком 2:3.

До першого офіційного матчу у цьому році молодіжний склад «Волині» готувався у Дніпропетровську, звідки напередодні прибув автобусом у Донецьк, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

У стартовий склад, окрім трьох гравців дубля, які пройшли збори у Туреччині із першою командою, потрапили Сергій Сімінін (відбуває дискваліфікацію), Віталій Неділько і Саша Стевич із основного складу.

Уже на 5-й хвилині першого тайму лучани отримали пенальті у свої ворота, але Неділько відбив мʼяч. Проте вже через п’ять хвилин «шахтарі» відкрили рахунок – 1:0, а дуже швидко і подвоїли його.

Перший гол «Волинь» забила в другому таймі: Стевич дав пас Артему Щедрому, той обробив м’яч, кинув на хід, вийшов сам на сам із голкіпером і забив у ворота – 2:1. Лучани почали атакувати і Серігю Подригулі на 79-й хвилині вдалося зрівняти рахунок.

На першій доданій хвилині «Волинь» «витиснула» з «Шахтаря» перемогу: Сімінін пройшов правим флангом, навісив у штрафний майданчик, Гребенюк скинув м’яч на лівий фланг, куди вривався Подригуля, і фланговий хавбек «Волині» шансів Крюкову не залишив – 3:2.

Тож, «Волинь-М» напередодні решти матчів туру стрибнула на 5-е місце у турнірній таблиці. Відзначимо, що і Щедрий, і Подригуля тепер мають на своєму рахунку по шість голів у цьому чемпіонаті.

«Важко почали гру у першому таймі, але у перерві я пояснив хлопцям, що ми у Донецьк приїхали у футбол грати, причому так, щоб і самим це подобалося. Попросив, щоб ноги у них не тремтіли. Тому ми увімкнули і пресинг, і швидкості в другому таймі, вважаю що заслужено переграли дубль «Шахтаря», ‒ прокоментував гру старший тренер «Волині-М» Анатолій Пісковець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ума немає такі заголовки писати? Ось завтра основа Шахтаря щось зробить з Волинню...
Відповісти