Від 7 серпня з луцької автостанції №1 не їздитимуть автобуси

Від 7 серпня з луцької автостанції №1 не їздитимуть автобуси
На автостанцію №1 від 7 серпня не пускатимуть автобуси. Рейсів звідси теж не буде.

Про це повідомила юристка ПрАТ «ВОПАС» Олена Черьомуха.

За її словами, таке рішення прийняли через рейдерське захопленням землі підприємцем Юрієм Геруном, пошкодження ним нерухомого майна ПрАТ «ВОПАС» (туалета), а також заявами, які він озвучує підприємцям автостанції.

Олена Черьомуха зауважила, що не обслуговуватимуть ні перевізників, ні пасажирів до завершення проведення всіх дій слідчо-оперативною групою, яка вже працює на автостанції.

«Автобуси від завтра відправлятися не будуть. Вирішують питання або перенести перевезення на Львівську (автостанція №2 – ред.) , або, можливо, адміністрація запропонує на інші варіанти. Поки невідомо», - сказала юристка.

«Ми заручники свавілля міської ради і цього підприємця», - додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это Луцк, детка. Столица полищуков и забужан.
Відповісти
Ну що за хрінь відбувається? Невже це нормально, коли люди страждають через розбірки підприємців, а влада нічого не робить?
Відповісти
А може відкрити кримінальну справу за свавілля і блокування цілої області і нарешті повернути майно міста в державу. Тоді нарешті буде порядок. Де там новий губернатор, чого шашкою не махає. Комусь захотілось цілу область на коліна поставити. Щось неподобається ідіть в суд, але ні треба всю область на коліна поставити, за це повинна бути кримінальна відповідальність.
Відповісти
А може, настав час громаді встати з колін і винести в сиітник нелегітимну "міську владу"? А разом з нею - вдягнути на вила керівництво автостанції? ОК, підприємець поганий, в тому винні тисячі пасажирів і перевізники? Країна, де перемагає дебілізм!
Відповісти
Мера немає, а полішуки крадуть все, що можна встигнути
Відповісти
Все нормально. Кожен водій ділиться грошима за безбілетних. При чому пасажирів все влаштовує. І як попрошайки давно окупували автостанцію, то її не закривали. І саме головне, чому всі мовчать, що в станційний збір в квитку входить безкоштовний туалет.
Відповісти
То є прикольно. Губернатор мент, а тут обласну автостанцію закривають.
Здається мені, що то всьо бздьож.
Без автостанції Варшавський на ГПЗ переїде.
Відповісти
Хто бачив автостанції закордоном? Може навіщо Луцьку таке лайно? Нема худа без добра.
Вони нас налякати захотіли. Валіть на Львівську. Скатертиною дорога. Базарники хай теж за ними тікають. Центр міста розвантажать.
Відповісти
Не хай шановна Черьомуза та голова ПРАТ глянуть на свої європейські туалети, циган та попрошайок яких на АС 1 табунами ходять, як до себе до хати. Може нам громадянам також зробити мітинг. Ви шановні там зажрались від бабла. Правильно, що позносили кіоски в яких продавали сурогат та всяку фігню. Ще б за рекламу взялись, якою та АС заклеяна.
Відповісти
А циган і попрошайок теж небудуть пускати на АС?
Відповісти
ПрАТ «ВОПАС» ви, що та курите? Чого, за ВАС мають страждати пасажири? Що це таке ним захотілось закрити і перенести? Вам, просто скажіть мало грошей, напевно через те, що знисли кіоски за які, ви отримували гроші, як за оренду кожного місяця. Не розумію прокуратуру та поліцію чого не відкриють кримінальну справу проти таких дій, а ще фіксальну службу за які гроші купили Range Rover вишневого кольору? А то керівництво таке чесне і правалине, що нікуди просто. От тільки чогось не пишуть про Потапчук Н. І., як викладача політехнічого, яку взяли на хабарі і вигнали із роботи. Цій чарівній жінці, весь час мало грошей напевно, ну судячи із соціальних мереж закордоном відпочиває регулярно кожного місяця. А нова фішка Ваша брати гроші, квиток за розповсюдження на Вашій території Vodafone чи Київстару стартових пакетів бо Вам все мало((((.
Відповісти
Уявіть собі який зрив розкладу для автобусів буде в Луцьку!!!
Як ВОПАС попередить сотні транзитних маршрутів про зміну місця локації???
Як ВОПАС попередить десятки тисяч пасажирів???
Що це за банда ВОПАС оперує пасажирськими перевезеннями в Луцьку?
Відповісти
Я завтра проїздом буду в Луцьку. І де мені робити пересадку? Часу на пошуки не буде.
Відповісти