У Луцьку бізнесмен застрілив товариша з рушниці

У Луцьку бізнесмен застрілив товариша з рушниці
У Луцьку підприємець трьома пострілами з рушниці вбив свого товариша, а через 10 днів після скоєння злочину прийшов до правоохоронців і зізнався у скоєному.

Про цей випадок повідомили 1 березня у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Коли в чергову частину Луцького міськвідділу міліції звернувся 43-річний лучанин і повідомив, що 18 лютого 2013 року близько 10-ї години він вбив свого товариша.

На місце відразу виїхали керівництво обласного управління та міськвідділу міліції, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний приїхав додому до товариша, із котрим вони разом займалися підприємницькою діяльністю, аби передати 2000 гривень, які він мав використати на власні потреби.

Між чоловіками виник конфлікт. Згодом господар помешкання дістав зі сховку рушницю, що належить гостеві, і став погрожувати йому. Однак у результаті шарпанини підозрюваний забрав зброю і здійснив три постріли: дві кулі влучили у грудну клітку опонента, ще одна – в голову. Усвідомивши, що накоїв, чоловік забрав зброю і подався геть.

А через 10 днів чоловік звернувся в міліцію.

Варто відзначити, що напередодні із повідомленням про зникнення брата звернулася сестра покійного, адже із середини лютого вона втратила з ним зв’язок.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Нині ж слідчим відділом змiнено правову кваліфікацію кримiнального правопорушення на ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нині вирішується питання про арешт підозрюваного, проводиться досудове розслідування.

Як стало відомо ВолиньPost’у, підозрюваним у вбивстві є луцький підприємець Сергій Копитко - один із засновників підприємства «Імпалс», яке є власником луцького КХП-1, власник фірми «Агровіта», яка виробляє макарони.

Вбитий - старший тренер юнацької Збірної України з універсального бою, член Ради Федерації універсального бою України Олег Бахматенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 80
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Копытко???
Відповісти
ніби як. він вбив Олега Бахматенка
Відповісти
Угу, незаконное хранение, еще и хранилось заряженное....Если это все правда. Для трагедии много не надо.
Відповісти
І куди він подів труп?????
Відповісти
Це слідство має цікавити, а то стаття якась не логічна. Помста, а не сварка.
Відповісти
Копитко всім винен і мені не малу суму ((( поваги до нього не було , нема а тепер ще й не буде !!!
Відповісти
Застрілив товариша? Для Копитка товаришем може бути тільки тамбовський вовк. Це справді копито, тільки не коняче, а осляче.
Відповісти
Для нього не існує інших людей - крім нього.Батьки його, діти його, дружина - я не знаю, як вони зможуть це пережити.
Відповісти
Сумно. І озвучена версія виглядає сумнівно: Рушниця гостя зберігалася у вбитого - раз, рушниця зберігалась зарядженою - вже два порушення встановленого порядку. Крім того, вбитий, судячи із всього - серйозно підготовлений і досвідчений спортсмен - боєць. Такому і рушниця непотрібна - він сам зброя. Незрозуміло, навіщо загиблому була зброя і як непідготовлена людина могла вирвати у її професіонала та вистрілити. Щось не в'яжеться. Дуже схоже на побудовану за 10 днів версію адвокатів. Мовляв, вбивство було здійснене під час самооборони або з необережності. Логічніше виглядає ситуація, коли вбивця, знаючи про спортивно-бойові навички загиблого, вирішив зрівноважити шанси та прихопивши власну зброю, пішов до свого товариша "решать вопросы".
Відповісти
+100 И у меня такие мысли возникли.
Відповісти
У Копитка вдома проводились обшуки - дійсно жив без зброї! Хоча і свого дому у його сімї давно немає - дякуючи Капланам І.Й, Ковальчукам Т.В. і такм подібним друзям!
Відповісти
але вбив людину Копитко сам!
P.S тут Копитку дякувати нема кому!
Відповісти
Про зброю - правда. Вона була на збереженні в Олега. Вони з Копитком дійсно були друзями, наскільки Копитко взагалі може бути другом.
Щодо Каплана - не І.Й., а А.Й. Але не вина Каплана, що Копитко залишив сім'ю ні з чим. На хитрого знайшовся хитріший.
Відповісти
Дохитруеться
Відповісти
Че - розумний. Очевидно, хороший слідчий чи адвокат. Знаю Копитка і знав покійного. Останній міг вбити цього хлюпика щиглем. Версія адвакатів (якщо це адвокатів?), нагадує конячу логіку і нагадує дитячий анекдот, за що тато маму цілує. Та й адвокати нині - ті, кого вигнали з ментярні.
Відповісти
Маєш на увазі Ковальчука Тараса???
Відповісти
Олег, звичайно, був дуже гарячим... Але за зброю, думаю, перший не став би хапатися - не той психотип. Швидше він на зброю з "голими "руками пішов би.... Дійсно, якась маячня виходить. Але в наші правоохоронній системі такого багато. Скажимо, вся система - суцільна маячня....
Відповісти
Вбивство не було запланованим. Тому й "нестиковочки".
Відповісти
сейчас состряпают дельце о самообороне и концы в воду...Олега жалко страшно, до сих пор не могу поверить, что его не стало...таких, к сожалению, с доброй душой, мало осталось...
Відповісти
Згідна.
Відповісти
пусть земля будет пухом,хорший человек был...а копитько ждет божий суд...
Відповісти
ну вот уже и статейку состряпали, как всегда...правильного человека не стало, а гнида будет жить....надеюсь на маньках этой твари дадут поносить что нибудь остренькое в печени...
Відповісти
RIP, bro...
Відповісти
Даже если бы Олег схватился за ствол - этот ствол у него трое вряд ли вырвали бы...
Відповісти
Может есть смысл покопать глубже???!!!
Відповісти
Копытько если ты не сядешь, не думаю что ты долго будешь ходить по этой земле
Відповісти
копитко був алєгу друг і він не міг за 2000 грн йому погрожувати
Відповісти
И как же только рука такой бред писать поднялась?если не знаете ни чего,то и не надо тут волю фантазии давать,а словам убийцы,который поджав хвост ищет оправдания глупо верить и выдавать их за истину,и как минимум не профессионально с вашей стороны!!все знают какая там была явка с повинной,и все понимают кто виноват,только замечательного человека уже не вернешь... Так что заканчивай писать свой бред и тщательно проверяйте информацию,что б больше здесь не порочить светлую память человека,своей больной фантазией!!
Відповісти
а кто замечательный
Відповісти
ну явно не убийца этот....Олег был замечательным человеком,сыном,братом..
Відповісти
невыдоил олег серёгу до конца
Відповісти
копытко тоже сын отец
Відповісти
копытко подоил многих. а К.А.Й. подоил всех и копытка в том числе
Відповісти
Бред. Скорее дело было так:
Олег требовал вернуть долг и это было далеко не 2000 грн. Копытко приехал с заряженым ружьишком. Те, кто знает Олега никогда не поверят в то, что у него можно было отобрать ружьишко в рукопашном бою. Ну а потом пробили последние телефонные разговоры Бахматенко и пришли в гости к убийце.
Светлая память Олегу. Хороший был человек.
Відповісти
Повірте, якби Копитко надумав прибрати Бахматенка, він би знайшов спосіб зробити це так, що ніхто б на нього і не подумав. Хитрішого чоловіка ще треба пошукати. Вбивати Олега він не планував. Щось не так пішло. Скоріше всього, це було спонтанне вбивство, на п'яну голову... Або, знову ж таки, був ще хтось, кому заважали обоє.
Відповісти
Каплан А.Й!!!
Відповісти
NN ты там был? версия супер
Відповісти
столько версий , а правда одна.
Відповісти
даже следствие не узнает всей правды
Відповісти
Я сочувствую семье копытка,потому что это позор всей семь,и вы ск там не были и не можете утверждать,что он не виновен,я знаю больше вас и с полной уверенностью могу сказать,что это не человек,и как бы у них там не получилось он не имел права лишать человека жизни,и если это самооборона то он мог бы просто ранить,а не осуществить 3 выстрела один из которых являлся контрольным в голову,так что не говорите ерунды,а просто логически по размышляйте ,иногда это полезно
Відповісти
Копитко дійсно був винен Олегу значну суму, а рушниця, що належала Копитку, зберігалась в Олега. В намірене вбивство не вірю, бо не одному Олегу Копитко був винен гроші, а з Бахматенком в них були спільні плани. Є в Луцьку люди, яким вигідно було прибрати їх обох. Якщо це сталось без їхньої участі - їм повезло.
Найбільша помилка Олега, що повірив Копитку. Йому вірити не можна.
Відповісти
шановний анонимно а ви там були? це по перше. по друге я не стверджую що копитко не винен. уважно читайте. по трете зарас всі все знають. всі розумні. де ви були до цього? і в четверте винний копитко чи не винний встановить слідство. якщо захоче. ми там з вами не були і нічого стверджувати не можемо і засуджувати також (не суди да не судим будеш).
Відповісти
яка рушниця стріляє трьома кулями одночасно якщо це випадковість
Відповісти
А зачем Олегу был настолько хреновый Серёга?
Відповісти
Все,що сталося з Копитком, мало колись статись. Це наслідок тих обставин, в які він сам себе загнав. Шкода, що постраждав Олег.
З іншої сторони, людина, яка має і любить трьох дітей, дружину, батьків, не може бути зовсім "хреновою". Не планував він вбивати Олега, так склались обставини. Якби планував - ніхто б нічого не взнав. Повірю, що мучить це його, тому й пив 10 днів, тому й здався.
На рахунок адвокатів. Нема в Копитка грошей на них. Сяде.
Відповісти
Фізично постраждав Олег - земля йому пухом, хай з Богом спочиває. А скільки людей морально постраждала від нього Ви не цікавились? Так в нього є діти,батьки, дружина, а про інших він не думав, в інших "не діти", "не батьки"?. Він мусить визнати всі свої помилки і неправомірні дії!!!! Тільки тоді йому буде прощення не тільки від людей, але й від Бога.
Відповісти
Ніхто тут не захищає Копитка. Однозначно, він винен. І про постраждалих від нього знаю, повірте, краще від Вас. На власній шкурі відчула. Але ні Ви, ні я не мали з Копитком дружніх стосунків, навідміну від Олега. От і поплатився. Скажи мені,хто твій друг.... Якщо мали спільні справи, то не може один бути "хреновим", а інший святий...
Відповісти
повністю підтримую незнакомку. Які справи в них були не відомо нікому і що трапилось теж не відомо. біда і втій сім'ї і в інший.
Відповісти
ви як дитина. не був олег для копитка другом. в нього взагалі не було друзів (я маю на увазі справжніх)кожного він використовував з користю для себе. копитко умів говорити.
Відповісти
Чомусь свою зброю та гроші Копитко зберігав в Олега, а не у нас з вами. Просто Олег ВВАЖАВ Копитка другом. За це й поплатився.
Відповісти
це копитка вміли використовувати,шо почалося після того як він звязався з капланом. а олег невидоїв копитка до кінця, за що і поплатився
Відповісти
Згідна. На хитрого Копитка знайшовся хитріший Каплан.
Відповісти
Вони всі ( копитко, каплан і іже з ними) переплутали, що світом і людьми править не кожен з них, а совість кожного з нас.Всі ми ходимо під Богом, він все бачить. Випробуванням для цих людей стали гроші і вони з цим випробуванням не справились, тож і покарання повинно бути відповідно. Але є час і для каяття!!! Задумайтесь і покайтесь!!!
.
Відповісти
Не думаю, що Каплан дуже страждає. Живе набагато краще від Вас.
Відповісти
не знаю, як живеться Каплану, але він нікого не вбивав!
Відповісти
Таку гниду як каплан треба ще попошукати!!! Незагорами суди по кредитах які каплан пробуе вішати на людей і Копитка!!! розплата не минуча!!! На які гроші воно зараз живе??? Скільки невинних людей страждае??? Кпитко винен людям і банкам ті гроші на які артурчик живе і жируе!!! Він їх брав для розвитку спільного бізнесу, а Все прикарманив КАПЛАН!!! Чого ж його не доять??? До зустрічі в судах і не тільки - артурчик...
Відповісти
А взагалі, про що ми тут сперечаємось? Чи винен Копитко? Винен, однозначно. Своє отримає по заслугам, і на цьому світі, і на тому. Але чому Олег? Не туди треба було їхати, раз таке задумав.
Відповісти
Згідний на всі 1000%
Відповісти
не винний копитко. людина вважається не винною доки її вину не довів суд. крапка.
Відповісти
мені цікаво хто крім К.А.Й. використовував копитка.
Відповісти
багато хто.не здивуюсь якщо і ти в тому числі
Відповісти
Добре скористався Р.Ю.П.
Відповісти
повністтю згідний. але ж Р.Ю.П. пухнастий.
Відповісти
вбив Копитко - а згадують всіх.
Відповісти
а цим двом крисам К.С.А. і Р.Ю.П. добре жилося на КХП, і їсти було шо, і нора була тепла!
Відповісти
вот кхп какраз благодаря К.А.Й и розлетелось,етих двох персон упоминать здесь ненада.
Відповісти
Костик, КХП "разлетелось" не без допомоги Копитка. Жили всі троє, ні про що й ні про кого не думали. Тільки тепер хтось вийшов пухнастішим від інших. Каплан при грошах, Ройко при справі, а Копитко в тюрмі.
Відповісти
Знаете що на відміну від сімей Ройка, Каплана, Ковальчука і таких можу перераховувати довго - сім,я Сергія дальше світязя не їздила відпочивати!!! Шо зробить любе живе створіння загнане в куток??? Копитко продав ВСЕ...,квартири, машини і навіть Батькивський будинок і його сім,я жила на зйомній квартирі, а живуть його "компаньйони"??? Так Ви праві - вкусить!!! Я згідний - Сергій винний, а решта скотин???
Відповісти
Сім,ю шкода, шо дальше Світязя не їздила, а Сергій Андрійович відпочивав - по-царські, ресторани, морє, казіно.
Відповісти
Копитко сам вирішив свою долю, долю своїх близьких!
Відповісти
льова чого ти такий злий, слідкуй що пишеш, а то вмережі ти герой, а за слова треба відповідати. чи може якась схема зламалась.
Відповісти
Боже о чем вы тут пишите,я в шоке...Да пусть следствие в виновности разбирается,но и так все ясно...три выстрела не могут быть самообороной...он забрал у него жизнь,на это никто не имеет право,Копытко не Бог,что б решать кому сколько осталось на этом свете и не дай бог вам понести такую потерю в семье,в правосудие наше я не сильно верю,но вот перед Богом этот убийца ответит
Відповісти
Повністю підтримую
Відповісти
труп 10 днів лежав вдома у вбитога.Котитко його застрілив і закрив в квартирі.
Відповісти
вот и я о том же,как можно было довести до такого состояния..даже похоронить не дал по человечески...и попрощаться...а теперь по новостям приписывают,якобы олежка был в состоянии алкогольного опъянения,мне интерестно с чего это вдруг ,они что экспертизу трупу делали,который пролежал столько времени,все видимо идет к тому,что опрадают этого копытко или как там его,жаль,что наше провосудие на столько продажно и им лень лишний раз подумать и постараться найти виновного и наказать его по заслугам,а не вестись на деньги
Відповісти
Люди добрые!,прекратите весь етот "базар"...!Не тревожте души родным!!!!копытко будет наказан!Мы все ходим под Богом !
Відповісти
Копытку дали 12лет.он перед судом раскаялся но родным в глаза наговорил гадости и не сожалеет не о чем!!!
Відповісти
Упокой, Господи, его душу. Хороший был человек.
Відповісти
самый лучший,таких нет и не будет,очень скучаю...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку бізнесмен застрілив товариша з рушниці
01 березень, 2013, 12:07