Замість шоу-бару «Севен» в Луцьку відкриють новий нічний клуб

Замість шоу-бару «Севен» в Луцьку відкриють новий нічний клуб
У квітні в центрі Луцька відкриють новий нічний клуб, який матиме назву «OPERA».

Натомість шоу-бар «Севен» закривають, розповів один із співвласників закладу Андрій Котищук.

За його словами, остання вечірка-закриття в «Севені» відбудеться 15 березня, 8 березня тут святкуватимуть Міжнародний жіночий день. А 9 березня в шоу-барі буде благодійна акція до Дня ді-джея: кошти, виручені від вхідних квитків передадуть у дитячий будинок.

«Ми дуже любимо цей проект, але «Севен» – це маленький клуб. А ми хочемо розвиватися. Тому наша консалтингова компанія «Face to Face Consulting» запускає новий проект. А шоу-бар «Севен» ми закриваємо. Це рішення ми прийняли ще три місяці тому», – розповів він.

Новий проект луцькі бізнесмени Андрій Котищук та Роман Хорзов (на фото) планують презентувати вже на початку квітня.

«Це буде найбільший нічний клуб на Волині. Одночасно там зможе перебувати тисяча людей. Окрім власне клубу, буде ресторан, три літні тераси. Ми будемо влаштовувати гарні шоу-програми, привозитимемо популярних зірок. Будуть і фірмові вечірки. Привозитимемо кавеенщиків, без цього нікуди», – розповів Котищук, який нині очолює координаційну раду Асоціації КВН України.

«Ми хочемо, щоб було добре, весело і цікаво. І так буде», – пообіцяв Андрій Котищук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 79
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новий нічний клуб??? Хіба що тоді, коли до них не добереться вогонь!!!... Власники напевно не розуміють, що Палиця хоче забрати все приміщення, а не тільки "Промінь"!!!
Відповісти
Палиця не володіє "Променем". Чи я чогось не знаю?
Відповісти
а де це буде? в якому приміщенні?
Відповісти
Новий нічний клуб буде на місці "Севену"?
Відповісти
Палиця взагалі ніякого відношення немає до Променя
А новий клуб буде в приміщенні Гранд Волинь
Відповісти
Думаю це буде трьошка...
Відповісти
не на місці севену, але в центрі луцька
Відповісти
ШО, ОПЯТЬ ХРОМАЯ ЛОШАДЬ?
Відповісти
новий клуб буде в приміщенні ТЦ "Гранд Волинь" і займатиме аж 3 поверхи (4,5,6 з восьми). тут буде караоке-ресторан, 3 літні тераси та двохповерхова дискотека)...обіцяють, що це буде щось велике, яскраве та захоплююче!
Відповісти
та мені поуй. Всеодно гривнів немаю і бухати люблю на природі) а в тих приміщеннях одні прастітуткі і пидаласи тусять)
Відповісти
Дискотеку може і зроблять но ресторан НІ!!! Хорзов любить з цукерки смачноі робити несмачну плитку шоколаду!!! Хоть в одному іхньому закладі смачно!!!!! То не ресторатори а заробітчани!! Бокал з під пива побитий за 30 грн в людей вимагають, який по собівартості 10-12 грн коштує це позор! Шаурму вже відкрили яка 3 місяці простояла))) Спочатку хай навчиться гроші в прдукти вкладати щоб потім іх і звідти виймати за смачні страви, а не з чайноі ложки фаршу в чабуреках! Хай на ГПЗ для бидлюків відкриває!!!!
Відповісти
погоджуюсь, сам зловився в буфеті на чебуреках, гидота конкретна.
Піца тоже не найкраща, а дитяча кімната - одна назва, від тої дівчинки в ній толку нуль!
Мусили по черзі сидіти в ній з дітьми, бо дитина сама боса просто піднялась по сходах маму шукати, уявляєте!
Тепер для нас заклади цих хапуг - табу.
Відповісти
Так і в піцці кусок скла!! На що адміністратор сказав "то робочий процес"
Відповісти
котищук взагалі розкабанів, свинюшка...
не витримали конкуренцію конюшні -версалю
Відповісти
Мда, недалекі ви люди) "не витримали конкуренцію", "якщо не добереться вогонь", "розкабанів, свинюшка".. Хоть самі розумієте про що ви пишете?))) І звідки стількі озлобленості?))
Відповісти
"для (БИДЛА)ІНОЗЕМЦЯ."
ЦЕ ДЛЯ ТЕБЕ ЦЯ ШАУРМА І ВІДКРИТА, ЩОБ ТИ - ЧИ ПЕРЕПРОШУЮ (МАБУТЬ ВОНО) ЇЛО В ЦІЙ ШАУРМІ. А як ти і є те саме БИДЛО-яке б'є бокали в клубі і ставлять такі ціни.
а коли ти і приїзджаєш на ДПЗ, і поводиш себе, як БИДЛО- то і ...
Відповісти
Я вас не ображав!!! Так що попрошу культурно спілкуватись!! А ви зайдіть в культурний ресторан якщо маєте змогу і фінанси, навіть спеціально побийте бокал, на вас навіть і не глянуть і не зроблять жодного зауваження!! І в рахунок не впишуть і не будуть вимагати гроші, у нас в компютері немає так що заплатіть так!!
Відповісти
На ДПЗ ніколи не був і там била хватає !
Відповісти
...В Луцьку куча народу обмеженого,гламурного але з бабками батьків, тому пацани маючи смикалку просто на гламурі заробляють бабло...Це бізнес -мета скосити бабло -а не зробити крутий продукт....Ну і пацанам респект,заробляють гроші і шо тут поганого? ...Хочеш покрутитися в гламурі,засвітитися на денс паті, відчути себе тіпа київським тусовщіком велкам .
Відповісти
Так це бабло треба заробляти, пропонуючи якісне. А не як небуть і тільки про себе думати, Хай платять бабки і жеруть те що дають. Хай роблять так щоб до них ходили гості Бровінскіх закладів! Тоді це буде рівень і бізнес!
Відповісти
з точки зору маркетингу- тут все люкс- Луцьк це з*їсть -побачете-буде куче народу=)...а з рестораном високого рівня як в Європі в нас можна скоріше прогоріти ніж з цим...
Відповісти
Так можна зробити дешево і якісно! А не тяп ляп!!
Відповісти
А ви зайдіть в культурний ресторан якщо маєте змогу і фінанси- фінансів вистачає. коли ми ходили по елітних ресторанах ЄВРОПИ
Відповісти
А ви зайдіть в культурний ресторан якщо маєте змогу і фінанси- фінансів вистачає. коли ми ходили по елітних ресторанах ЄВРОПИ, ТО ТИ ще мабуть га ГАВНО-БУБА казав
Відповісти
Півірте мені ... Я не тіль по закладах європи ходив... І коли ви ХОДИЛИ по закладах ЄВРОПИ !!! , я по них хожу і буду ходити!! Я краще заплачу за якісне і смачне, а ніж піду в дядю піцу! А ТИ ходи в дядю піцу!!! І мені здається, що якби ти побував в європі в ресторані то ти б в дядю піцу не пішов!!!
Відповісти
ДПЗ зайди в дядю піцу і скоштуй кекс, начинений шоколадним топінгом який називають там Фондан
Відповісти
Давно известна тяга владельцев, простите, чудо-промоутеров Хорзова-Котыщука к заимствованию чужих идей. Клуб "Севен" был дешевой копией евпаторийского клуба "Белый", теперь стырили московскую "Оперу", надеюсь только название. Скорее всего, будет так же дешево - неумело состряпанный ремонт из фанеры, мебель, которая рвет колготки и взвинченные без причины цены на ужасную кухню. Наверняка мальчикам и девочкам, тратящим денюжку мамы и папы, очень понравится!))
Відповісти
ПРЯМО В ТОЧКУ!!
Буфет дишева копія Одеського Кампоту!!!!!
Відповісти
прямо в точку - але Луцьк це успішно з*їсть =)
Відповісти
Отож бо й воно, що скільки б ми з вами тут не кричали, бючи кулаками в груди, ходити туди ходили й ходити будемо. так, сервісу нема, не смачно, підливають сурогат, але туди ходять всі й ходити в нас більше нікуди. Тому розробники проекту викурили класну фішку - як хтось писав вище - зробили з гавна бубу, й показали це як гламурняк. а на нього у нас всі падкі..так що їм респект. такі речі у нас користуються популярністю.. А от від чого дійсно нудить - від паршивих піцерій на всіх кутках)
Відповісти
І від піццерій нудить від неякісних,від Бровінських в тому числі, село селом там давно вже, при чому теж не далеко якісне, далеко не італ., а польські консерванти,які продають за шаленими цінами, без смаку взагалі...,хто розуміється,той мене зрозуміє..., лише тісто нормальне та й все...
А на рах. гламуру-якщо ти туди ходила і кажеш,що всі як ходили так і ходитимуть, ти по собі всіх,пліз, не суди, бо не всі ще без розуму!!!
Відповісти
Далеко не всі...,лише ті, які думають,що вони "модні" витрачаючи мамині-татові гроші)),бо ходять у той гадюшник, в якому потолків та стін достойних навіть не було НЕ ВІДОМО ХТО І ФОТКАЮТЬС ЯНЕ ВІДОМО ДЛЯ ЧОГО,мовчу вже про сходи взагалі... ВАМ НЕ НАДОЇЛО ДУРНЯМИ БУТИ?))) МЕНІ СМІШНО З ЦЬОГО)))
Відповісти
ДЛЯ ДПЗ!!!!!
Це точно як би ви були за кордоном в ресторані, то б ви ніколи не пішли б в дядю піцу, в яку ходять бидлякі щоб випити горілки з пивом і зісти 1 піцу на 8 чоловік!
Відповісти
Ще одна бичарня. Мдам!
Відповісти
І це коментарі. Це парочка гоблінів яка ніколи нікуди не ходить і нічого не бачила вирішила обгадити імена людей які стараються для нас з вами, роблять умови для гарного відпочинку.
І хочу сказати ще одне, немає в світі досконалого закладу! Як кажуть всім не вгодеш!
Відповісти
Особливо жиди, такі як і ти=), які просто не всім втюхали дешевий сарай...
Відповісти
Як вони стараються?? Ніяк! все злизано і неякісно!! Порівняй іхні заклади з іншими на які вони хочуть рівнятись і в них нічого не виходит, а чому ? Тому що вони хочуть гроші збирати а не сервіс продавати за гроші!
Відповісти
Непотріб ті нічні клуби. Кубла розпусти, привід нажратися та місця тусовки мажорів. От і все. За дофіга їх наплодилося в Луцьку...
Відповісти
Всетаки вигнали "молодих бізнесменів" серйозні бізнесмени=),шкода,що ту халупу не спалили))), жах..., а люди,яки туди таки дали гарну можливість Хорзову купити лексус=)...,подякуйте самі собі))),що у Вас "горе от ума, а точнее от его... ПРАВЕЛЬНО отсутсвия"...
Відповісти
А Котищуку X5)))
Відповісти
І вистачить придумувати фантазії на цю тему,що типу вони самі так захотіли, ля ля ля, 3 рубля.......!
Так і ми всі знали та розуміли, що як Промінь викупили - їх відразу ж виженуть..., а от ще що з Версалем буде))), той думаю не тронуть))),а прикриватися знову дешевим ... гадюшником не треба, випхали,дякуйте,що не спалили!!!
Відповісти
В Версалі просто бізнесмени серйозніші, а не заробітчани Севена
Відповісти
Може й так..., там хоч туалети та середина закладу говорить сама за себе, а не сільський стиль "аля туалет на вулиці"... та дерев'яні, просто з ДСП доски...-це сходи, а потолок-біла шаль,блін, як то те назив., ааааааааа Балдахін))), то отаким,які балдахіном і живуть туди йдуть)
Відповісти
Я здивувася коли почув, як Хорзов заставлял свій персонал роботи ремонт у севені, а якщо вони відмовлялися то Хорзов їх звільняв.
Відповісти
Тут нема кому що говорити, навіть, якщо в твого татуся, в твоєї рідної неньки є гроші, і ти виріс в Луцьку-це не означає,що ти маєш смак, почуття такту, вихованості та порядності!!! Можна мати мілярди, та не мати того всього,що тут написано мною, фоткатися для чого? Для кого? Кому що доказувати? Для мужиків? Для жінок? Нащо це дешеве? А потім всі дивуються чого ж не цінують чоловки жінок, а жінки чоловіків, бо не навчені культурно жити!!!
Куди поліссю жити на рівні з Європою? Мавпа, вона і в Антрактиді - мавпа, хоч і з немалими грошима..., не в них завжди все вимірюється!!!
Відповісти
))))) та хай строять і відкривають але якісне!! І тоді заробляють. Тоді і обсирати іх так не будуть!
Відповісти
Я не вважаю, що я їх, як Ви виразилися " об....аю"...,я просто кажу так як є насправді..., треба розуміти трішки щось,а не тупо косити бабло на дешевизні...ти ницості жидівській!
Відповісти
Так вони так і роблять
Відповісти
Тархун "байкал" в стаканах з лимоном продавати за 15 грн якого собівартість 1,5 грн так це просто в голові не вкладується!! Так навіть Бровін таку накрутку не робить, хоча я впевнений, що він навіть до такого і не додумавсяб. Той сам робить і старається!!! Ви зараз в Маску зайдіть і там попробуйте кухню, піццу і бар. Ото видно що рівень.
Відповісти
На рах. Маски я не знаю..., мені вже й не так там супер-пупер...
Так собі..., не сказала б що щось надзвичайне!
З "Пекельної кухні" "накрали" ідей і типу щось схоже роблять, стараються принаймі щось так подати, але не ідеально аж ніяк, не все таке смачне...
Відповісти
на рахунок всього не скажу, але дораду зготували гарно, в Луцьку рибу насправді готувати не вміють правильно в жодному закладі, маска порадувала.
Хочаипогоджуюсь, меню в них цікаве не для всіх, вибір страв дивний, ну і ціна суттєво вища за середню по місту.
А от про дядю піцу, буфет чи той севен нічого доброго не скажу. Дійсно, якість і страв, і обслуговування на рівні совкової столової.
Стосовно дяді піци на л українки - то інгридієнтів настільки мало, що навіть було внутрішнє відчуття, як повар на кухні сміється, що "лохи" за тісто, три надтонких нарізки шинки та не свіжого помідора викладають під 50 грн.
Ну хто розуміється на хорошому, туди більше одного разу не ходить.
В отімо чібо піца в рази якісніша та смачніша за таку саму ціну. Народ з роботи там майже через день щось бере і жодних нарікань, в дяді раз взяли - то весь офіс плювався.
Відповісти
Ну думаю Арам М. "нашого" Юріка К. навчив хоча б дорадо готувати правельно, якщо він всетаки переможець того ж шоу..., то хоч щось треба вміти...,ні?!
Пашот теж так собі...
Нормально..., але найвищих похвал там аж ніяк нема, просто треба вже за вище братися, а не все внизу плавати...Люди вже "з так званих дешевих піц та неякісних кав розчинних" виросли!!!
А в Дядю піцу ні разу не відвідувала, взагалі, і не розумію тих людей, які туди йдуть!!! Доречі, всі хто там не був-всі кажуть,що дешево та несмачно, але деякі "екземпляри" далі ходять, дивні...
От з Оттімо Чібо теж згідна-ПІЦЦА В МІСТІ НАЙКРЩА, Я ТЕЖ ПОСТІЙНИЙ КЛІЄНТ ДАНОГО ЗАКЛАДУ!
ДІЛО НЕ ТІЛЬКИ В ІНТЕР'ЄРІ, А Й В ЯКОСТІ!!!
Може бути гарно та неякісно, а може бути, скажем так, як в селі, проте так смачно,що "за вуха не відірвеш"!
Тому оцих Хорзових-Котищуків вже занадто в місті, пора за розум братися...
Відповісти
Арам М. Не повар!!! Він такий самий ресторатор як Бровін
Відповісти
Тільки чомусь Арам Михайлович вчить тих самих поварів))), а не повари його вчать...,навіть, у шоу...=)
І пану місцевом Бровіну все життя жити і не дожити хоча б до 1 закладу Арама (мається на увазі за рівнем та за якістю)!!!
Порівняв,називається: "землю та небо"!!!!
Цирк більше нічого...
Відповісти
Можливо у Вас просто немає коштів, щоб відвідати хоча б один з ресторанів Бровіна !!!???? Як некрути , а Бровін перший!!!! А ці дві теляти на машинах їдуть позаду і то далеченько ;))
Відповісти
Теж чув таке про тархун.
Відповісти
З пекельноі кухні вкрадений тільки Кондратюк.
Відповісти
Та вони хоть стараються! Ресторан молодий і не все зразу, але вони ідуть до того.
Відповісти
Кондратюк-це окрема історія, якби був мудрий вже б давно своє мав...
А офіціанточкам там треба вчитися вихованості...
Якби старалися-то такого б з мого боку комменту не було, а якщо думають, мріють, що самі кращі,то ні...НАЙКРАЩИМ БУВ ВІД САМОГО ПОЧАТКУ БАЗИЛІК..., а зараз Маска та Базилік на одному рівні, в Масці дещо смачніші є страви,просто поки продукція ще нова,хай но пройде часу-буде старий ринок обідати туди ходити, а по інтере єру...масці до базиліка як до неба рачки...,от вам і переможець ПК і не переможець ПК, так в кого краще: в неї чи в "нього",як в шеф повара?:)Явно,що в неї...
Відповісти
базилік в середені гарний, дівчатка привітливі, про те стосовно смакових якостей не погоджуюсь - одноманітно смачно, нема яскравості, а вже про швидкість приготування - просту піццу 50 хв я не чекав ніколи!
Швидкість низька, дуже низька, практично повари черепахи.
Відповісти
Я ж кажу, що вже Базилік впав з того високого рівня,що убв раніше, я порівнюю відносно той ще Базилік,як він новий був і Маску, вона ж поки теж нова, якщо брати цих 2 заклади, то Базилік явно лідирує, як на мене, ВІРНІШЕ-ЛІДИРУВАВ,але зараз я бачу знову поч. виправлятися, була на цьому тижні...там,доводилося зайти..., вже знову стараютьсяцей раз мене вже трішки порадував.
Але Маска навіть привідкритті не має такого фурору як Базилік, хоча розташована в набагато кращому містці, а не на відшибі...
Відповісти
В Базилік всіх взяв низькими цінами ну ніяк не якістю!!!
Відповісти
Мені, особисто,салат Цезар набагато смачніший в Базиліку ніж в Масці..., далеко Масці до "тогодішнього, першого" Цезара в Базиліку!!! Так само піца, схожа, як в Фелічиті тільки начинка краща..., якісніша продукція і все...
Відповісти
А де та маска, вперше чую...
Відповісти
А де ж ті хлопці взяли хроші на той же таки "Севен"? Може хтось на КВН заробив?
Відповісти
дядя добрий інвестує і "кришує"
вони так і називаються - дядя...піца
Відповісти
Не знаю що ви хочете з тих кафе і ресторанів. Якщо туди вибачте я не рідко заходжу. і завжди різні "фейси" офіціанток. даже якщо ти заходиш з інтервалом через місяць. це означає що з/плату фіг платять текучка кадрів добряча існує народ не задержується і ніхто там особливо і не старається працювати і готовити вам борщики і супчики.
Відповісти
«OPERA» - ви знущаєтеся?
Асоціація тільки про детективів!
Всі опера там будуть. точно!
Відповісти
Гу ви Іра і тупа в нас!
Відповісти
Жах,які заздрісні люди! Прочитала,і шокована. Яка Вам,"добрі" люди,різниця хто на якій машині їздить? Не подобаються заклади Роми та Андрія,то ніхто ж Вас за вуха туди не тягне. Посоромтесь перед Богом! І те,що тут хтось писав про"європейські ресторани" і т.д.,то чесно...смішно))))))) Якби Ти був таким крутим,то у тебе ніколи не було б часу на цю маячню і обговорення статків і закладів хлопців. Якшо мені не подобається бар,кафе чи клуб,то я просто туди не ходжу,і все.
Відповісти
Всі мабуть зрозуміли хто ти, всі і так тебе знають, що оці всі "фотографування" в нічних клубах твої-огидні, ти придивись до себе ближче..., тоді когось суди, якщо правду написали люди, це не означає,що тобі її судити, хоч на шмат хліба сама зароби і на всі ті шмотки, які ти носиш (щоразу нові) і на цьому увагу акцентуєш систематично!
Нам не різниця хто на чому їздить,а просто такі як ти ОСТОГИДЛИ,ТОШНИТЬ ВІД АТКИХ ЯК ТИ РОЗУМІЄШ? ТИВ БОГА ВІРИШ? НЮ НЮ, ПОКАЗУХА у віруванні не відомо якої "релігії"-ЦЕ ЩЕ НІЧОГО НЕ ВИРІШУЄ, МАБУТЬ ПЕРЕДАЧКИ З США ДАЮТЬ ПРО СЕБЕ ЗНАТИ)...!!!
Те що ти там в шоці)) нікого не хвилює, це від тебе всі в шоці та від твоєї зарозумілості та неадекватності...
Відповісти
Раз був в севені і раз був в Піцці і більше я туди не хожу!! Томущо це просто жах!!!
Відповісти
Це Ти про кого думаєш так?))) І хто Я така?)) І про які "фотографування" йде мова?!!))
Відповісти
На рахунок релігії,то закрий свій поганий рот!!! Якшо тебе тошнить,то йди поригай!)) Позорище!!! Розкриває свою ротяку навіть не знаючи з ким переписується. Якби навіть все те,що було написано про шмотки,США і т.д. було правдою,то якою я б не була,це НЕ ТОБІ СУДИТИ!!! ТОБІ ЛИШЕ ЗАЗДРИТИ І ДАВИТИСЬ ЖАБОЮ У ГОРЛІ!!!!! А те,що у когось батьки багаті,то я тобі скажу СЛАВА БОГУ!!! І не мені судити їхні статки і так грубо відзвиватись про їхній дітей. Тим більше половина з них дуже розумні люди,а не такі,як ти...які тільки те і роблять,що спостерігають,рахують чужі гроші,пліткують і пускають отруту зі свого серця!!!
Відповісти
Ти укр. мову вивчи, дитино, для поч.,а потім пиши хто тут позорище)))
І не хочу знати (якщо не знаю)))), бо вже верне від одної "писанини"!!!!
Ооооооооо про всіх судиш тут так....?:) А себе бачила то,читала, зі сторони бачила?
"Умнічка", оце все,що ти негативне написала-це тебе і показало,яке ти є саме....
Ти показала, що ти з себе предсталяєш, тому бажання далі тобі щось писати-відсутнє,адже, дурня с-ки не вчи-йому не дійде...,тому сама собі далі й заздри і не мрій про те,що тобі хтось заздрить)))
Відповісти
Прочитал все эти комментарии и могу cделать вывод только один... какой же печальный и завистный народ живет в Луцке. Сидят 5 умников на форуме и рассказывают о все тонкостях ресторанного и клубного бизнеса.. Да и причем дорогие европейские рестораны к кафешкам формата "дядя пицца","базелик","феличита", в один ряд их трудновато поставить, не правда ли??? Что касается клубной культуры города, назовите мне хоть один клуб в городе,где можно прилично отдохнуть??? Что касаеться конкретно клуба "Опера",клуб еще не открылся,откуда у вас всех сведения, что это будет отстойное заведение??? Люди стараются, что то делают для вас всех, что бы вы окончательно не отрофировались в своем маленьком городишке, а вы это не цените не на грамм... Хотя про что можно говорить, это же Луцк..Что для вас не открывай, вы все равно будете говорить о том, что "європейські клуби та ресторани кращі"... смешно
Відповісти
Дядьку, ти виспався?:)
Чи з того Севену прийшов та відразу давай тут комменти пускати?)
Ніхто не заздрісний, всіх,будь ласка, по собі не суди, а тим більше не розписуйся за всіх, бо якщо ти такий і так вважаєш-це не означає,що в реалі воно є саме так!!!
Ніхто не заздрить, навпакки, підкахують..., шкода, що в місті ведуться такі "багаті, розумні, мудрі, адекватні,виховані і так далі" на таке, що мудра людина жодного разу не повелася б - адже знає,що таке заробити тих самих 100грн.!!! А ті,які тут випендруються, ображають, хамлять, то це ознака їхнього розвитку!
Людина самодостатня та ерудована оцінить адекватну критику та зрозуміє,а та яка на фоні "місцевого бомонду" відчуває себе бабою Ягою в ступі за батьківські гроші ще не доросла до цього та все життя буде рости і не вийде, бо мізки - курячі...
Ніхто не зазздритьі чомусь всі відразу кидаються так))), чого ж ВИ? В кожного є недоліки,тому краще прислухатися якщо хочете бути такими,якими ви думаєте,що ви є...
Відповісти
Звідки у Вас скільки злості? Люди відкрили нічний клуб "Оперу" для Вас,дорогі лучани,вклавши всі сили і душу в цей проект)якщо комусь не подобаеться не ходіть,але не обливайте грязью!!!! Заздрісь не саме краща риса характеру!!! А хто читае і вірить в це, прийдіть і самі подивіться,все що ці "завісники" пишуть це просто брехня на всі 100%!!! Про такий клуб як Опера ми могли тільки мріяти,там справді мега круто!!!
Відповісти
Опера це Меркурій 2тільки ціни космічні офіціанти завалені ходять правда не всі і хамлять адміністратори ставляться до персоналу як до Будда чуда як кричала одна адміністратора до прибиральниці в туалеті молода дівчина п'яна до старшої жіночки обзивали іі ніякої поваги зо можна хотіти від прибиральниці хай би сама поприбирала би там те що залишили алкашиха хоть раз сука тупа оказуеться то прибиральниці там зе і посуду миють і не раз бачила як вулицю замітають охорона взагалі багато чого собі може позволити зробити з відвідувачем як там можна відпочити коли до тебе підходить п'яний офіціант від нього пахне можна впасти...
Відповісти
Останні новини
Замість шоу-бару «Севен» в Луцьку відкриють новий нічний клуб
01 березень, 2013, 13:47