Лучан запрошують почати весну зі спорту та фітнесу*

Лучан запрошують почати весну зі спорту та фітнесу*
Лучани протягом дня зможуть безкоштовно грати у великий теніс, займатися аеробікою, хатха-йогою, танцями, а також отримати консультацію масажиста чи косметолога.

День відритих дверей «Зустрінь весну з нами!» пропонує спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія». Зустріч відбудеться 3 березня з 10 години ранку до 18 години.

Протягом дня відбуватиметься дитячий турнір із тенісу серед вихованців спортзакладу. Змагатимуться юні спортсмени віком від 4 років. Окрім цього, будь-хто з лучан зможе спробувати себе у різних видах активного відпочинку.

Організатори кажуть, що під час дня відкритих дверей буде чим зайнятися всій сім’ї. Адже, наприклад, танцями можуть займатися діти віком від 2,5 років. Малюкам тут пропонують майстер-класи з тенісу, гімнастики, дитячої аеробіки, східних, сучасних та народних танців, а також футболу.

Дорослі можуть відвідати безкоштовні майстер-класи з великого тенісу, танців, хатха-йоги, позайматися у тренажерній залі, отримати консультацію косметолога, масажиста, або позайматися аеробікою: степ-аробікою, з футболом або пілатесом.

Єдина умова для відвідувачів – наявність спортивної форми та
взуття.

Спортивно-оздоровчий комплекс знаходиться за адресою: м.Луцьк, вулиця Кравчука, 13.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Протягом дня відбуватиметься дитячий турнір із тенісу серед вихованців спортзакладу. Змагатимуться юні спортсмени віком від 4 років. Окрім цього, будь-хто з лучан зможе спробувати себе у різних видах активного відпочинку.
Які там види відпочинку. ? був там ..спортзал одна штанга і фітнес для зважених та щасливих. При таких маркетингових ходах туди ще довго ніхто ходити небуде. Кафе краще відкрийте для всіх, а не тільки чай попити і то з враженням що комусь щось виненен.... посидіти неможна
Відповісти
Напевно, ви давно не були в СК"ОЛІМПІЯ". Якщо відбувається турнір, то означає, що люди ходять,довіряють тренерам бачать результат роботи інструкторів. Багато вихованців СК "Олімпія" досягають хороших успіхів у спорті.Індивідуальний підхід до клієнтів,а не величезна черга до тренажеру і товкатись на одному місці). Фітнес-програми розраховані на всіх бажаючих,хто хоче підримувати "близькі" стосунки зі спортом.На рахунок маркетингових ходів, враховуючи побажання клієнтів, значно розширився спектр спортивно-оздоровчих послуг:існують програми навіть для найменших (танці, оздоровча аеробіка, гімнастика, теніс і футбол). А над кафе ми зараз працюємо) ДЯКУЮ ЗА КРИТИКУ,ЦЕ ДВИГУН ПРОГРЕСУ)))
Відповісти
Честно говоря, девушки-администраторши в Олимпии мягко говоря тупят... Было три раза, что мы звонили заказывали футбольную площадку, приходили поиграть, а оказывалось вдруг, что там уже играют другие...Ладно,один раз, а так три!!!
Цена в 200 грн за час тенниса - умопомрачительно дорогая. Внутри теплее, чем на улице на 1-2 градуса.
Відповісти
Емм....побачила статтю - з*явилося багато чого написати за Олімпію. Туди я ходила майже з самого початку як було тільки два корти відкриті і все. Ще тоді все було нормально, навіть прекрасно. І ставлення, і все інше.
Потім, як кажуть, напевно від того, що вони стали самим "крутим" СК в Луцьку чи чого,але ставлення змінилося, при тому в гіршу сторону. Стали поблажливішими для клієнтів з грошима. Особливо це проявилося в складанні розкладу використання закритого корту. Старшим чоловікам, достатньо авторитетним бізнесменам в Луцьку, дозволяли займатися в залі ЗИМОЮ з 3 до 6 годин вечора. Малим дітям тенісні заняття з великим тріском дозволили проводити з 7 до 9 вечора, та з 8 до 10 вечора. Мені було 15 років, як я займалася там, і попала в групу з 8 до 10 вечора. І йти вночі додому пустими вулицями було ОХ ЯК ПРИЄМНО. Зробити авторитет на грошах, а не на дітях, яких тоді ходило достатньо багато.
На разі я там не займаюся, займаюся в іншому місці, лише приходжу літом грати на відкриті корти, які, до речі, ТАМ ІДЕАЛЬНІ. Це без брехні, оскільки є з чим порівнювати. Але щоб потрапити на ті ідеальні корти - це треба було додзвонитися на рецепцію, що в 95% було нереально. Ніхто ніколи не брав трубку, а одного разу взагалі підняла трубку якась немиляща пані, яка мені нахамила і сказала ШО ВИ ТУТ НАЯРЮЄТЕ? Я ТУТ РАБОТАЮ МОЖЕ, А ВИ ТРИЗВОНИТЕ!!. Це нормальне ставлення? Який це підхід до потенційного клієнта?
Останній раз я була там, коли приїжав Андрій Шевченко. Приємно було побачити тренера, який мені завжди помагав коли просто приходила грати - СОБОЛТА ІВАН ЛАВРЕНТІЙОВИЧ. Проте гарний настрій зіпсувала дівчина, яка працює на рецепції. ЇЇ тоді недавно прийняли на роботу, оскільки за два місяці до цього я її не бачила. Зайшовши в середину, щоб скористатися умивальником, я була змушена зачекати, оскільки було в кімнатці зайнято. В результаті дівчина мене "дуже гарним" тоном спиталася що я взагалі тут роблю, на що я відповіла, що треба мені в кімнатку. Після цього вона взагалі мене попросила покинути приміщення, сказавши що просто так сюди заходити взагалі не можна.
А зараз ви проводите щось потипу дня відкритих дверей. Цікаво де ви розмістите людей, які хочуть подивитися на турнір тенісний, якщо в залі не так багато місця, та й в просто в середині? Так само і як будете проводити для всіх бажаючих аеробіку в малому залі? Що стосується кафе - не думаю що щось змінилося. Там завжди засідали дівчата з рецепції і сиділи, або інші їхні знайомі чи директора. Прості люди туди навіть не заходити, щоб випити кави.
В кінці хочу виділити власні плюси і мінуси.
Плюси: гарні відкриті корти у теплий період, точніше НАЙКРАЩІ КОРТИ в Луцьку, гарний привітний тренер (Іван Лаврентійович), гарні і зручні гардеробні.
Мінуси: холод на корті в зимовий період, неможливість додзвонитися на рецепцію в літній період, непривітний персонал, який сидить на телефоні і приймає замовлення.
Представники СК Олімпія! Надіюся, ви прочитаєте моє повідомлення і не будете думати, шо це написала НЕАДЕКВАТНА ЛЮДИНА, а просто врахуєте виділені недоліки і постараєтеся щось змінити, оскільки до вас є бажання ходити з друзями, особливо як зараз буде тепло, але хочеться відчути приємне ставлення, а не те що було минулого літа.
Відповісти
Останні новини
Лучан запрошують почати весну зі спорту та фітнесу*
01 березень, 2013, 14:42