Університетський бал у Луцьку. ФОТО

Університетський бал у Луцьку. ФОТО
Жінки у вечірніх сукнях та чоловіки у фраках близько шести годин танцями зустрічали перший день весни на п’ятому Університетському балу у Луцьку.

Дійство, що раніше називали Віденським балом, відбулося у головному корпусі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у п’ятницю, 1 березня.

Відкривали бал полонезом студентів, які здобули титули «Міс-» і Містер-факультет». Дівчата були одягнені у пишні білі сукні, а хлопці – в чорні класичні костюми.

Ректор університету Ігор Коцан запевнив, що навіть не впізнав студентів та викладачів. Мовляв, рідко можна побачити їх у таких вишуканих вбраннях.

Квитки на дійство коштували 30 гривень для студентів та 50 – для решти охочих.

Для гостей балу провели майстер-клас танцюрист Олександр Кашевський та спеціально запрошений гість – Влад Яма.

Яма також входив до складу журі, яке визначало найкращі танцювальні пари у різних категоріях. Головна умова участі для жінок – вечірні сукні, для чоловіків – костюм з краваткою-метеликом.

Дійство зібрало більше двохсот людей. Окрім студентів і їхніх викладачів, серед гостей були і дошкільнята, і люди похилого віку. Вчили гостів балу головним па вальсу, фокстроту, румби, танго, ча-ча-ча та сальси.

У перервах між танцями пропонували випити вина з сирними закусками, сік, воду, каву чи покуштувати солодощі.

Танцювали учасники балу під музику та пісні у виконанні волинських музикантів. До слова, на початку балу можна було придбати сувенір на виставці, що тривала протягом дня у стінах вишу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тусовка для полішуків.
Відповісти
Тусовка нармал, просто ВОЛИНЬПОСТУ нада купить нармальний фотік
Відповісти
тусовка не "для полішуків", а тусовка полішуків.
Відповісти
Тільки не понятно Яма яким там боком вроді не полішук-а в цілому непоганий колхозстайл
Відповісти
З усіх вечірніх суконь, що на фотографіях. лише 2 достойні уваги... Інші, просто жах.Дуже мало красивих обличь...що полішуки то полішуки.
Відповісти
100%, без образ, взагалі ніякої такої сукні, щоб "ах" навіть близько нема...тим більше поєднань логічних ніяких...,взагалі, стилю та смаку 0 НІ В КОГО!
Відповісти
Слухайте, пані, а виставте свої фото у сукнях як еталон поєднання смаку та стилю))
Відповісти
Як пише класик: "Блєск і ніщіта пі....сів"
Відповісти
А хто на 13-му фото зверху? Здається, я цю жінку памятаю як колишню працівницю онкологічного диспансеру. Дуже мила жінка, дуже приємна пара - зі самком одягнені і... красиві. А ще третє знизу фото: жінка світиться добротою, скромністю і розумом. А решта - полішня, залишена елементарного смаку. В їхні сукні сміливо можна насипати піря і будуть теплі перини. А на згадану милу жінку одягни хоч домашній халат і встав ноги в личаки з волоками, і вона залишиться красивою. Жінка прикрашає одежу, а не навпаки.
Відповісти
дуже прикольно. молодці що організовуєте такі бали
Відповісти
При союзе в каждом селе такие балы были после каждой посевной и никакого пафоса, люди просто отдыхали. А сейчас полишуки даже этим "балом" типа пиаряться?! Да не смешите людей,
Відповісти
Весна.Сезонні загострення захворювань. У т.ч.і психічних.Навіщо тратити енергію, на те, щоб поливати брудом людей, які намагаються щось робити?! У них є шанс стати кращими. І плаття собі вони придбають вишуканіші наступного разу.Головне, що у людей на фото на обличчях сяють посмішки.Можливо, саме це так дратує 800 та КПУ? Але із 800-річними кацями та халатами ще кпушними халатами ніхто не конкурує...
Відповісти
Ти не розумна.
Психічні захворювання загострюються не весною, а при повному місяці.
Плаття то вони може і придбають кращі, але ніякі плаття не знімуть з більшості з них зайві кг. жиру.
Перед тим як іти на бал, треба перестати жерти все підряд, що батьки передали з Полісся і сісти на дієту.
Ну і при наявності прищів теж не ватро сунутись на бал.
І не має в них шансу стати кращими.
Відповісти
про те, що наші люди мало думають про здоров"я тіла і не займаються спортом, від чого набираються запасів непотрібного жиру - згідна, але так воно буває після зими...
ну але про прищі це Ви загнули! що ж тепер людині, яка має таку проблему нікуди не виходити?
А загалом, приємно, що є люди які щось роблять для лучан!
Відповісти
я тут. я з учора пішов на спад
Відповісти
Мужики а давайте краще скажемо кому яка діваха найбільше сподобалася?

От мені - та шо на останній фотці
Відповісти
а вы, батенька, гурман!
Действительно, привлекательных девушек на фото не нашел, но это субъективно.
Відповісти
Есть парочка приятных лиц, и не забывайте далеко не все фотогеничны, в жизни все может быть совсем не так.
Відповісти
Полісянки можуть покинути село, а от село їх ніколи не покине. Це така істина, як після зими має настати весна. І тут зовсім не бруд, а справа смаку. Лише хтось гостріше висловлюється, емоційніше, експресивніше, а хтось похвалить. Треба терпіти. Що не людина, то характер. Лише горобці і куріпки усі однакові - сірі.
Відповісти
Смішно читати КОМЕНТАРІ МОДНИХ ЕКСПЕРТІВ. Люди, в нас хіба такий високий рівень життя, щоб можна було собі купити дійсно гарний костюм чи плаття? Якщо в людини мало грошей - виходить їй дома треба сидіти і нікуди не показуватися?
Добре, що хоч іноді проходять такі заходи як Віденський бал. Краще хай молодь туди ходить, а не тиняється по клубах і кабаках.
Відповісти
А до чого тут рівень життя? Можна і "полішуцьке" плаття в Ковлє на ринку купити за 300-500грн., а можна норм. марки за таку ціну (часом і меншу) ніж на тих самих ринках купити доволі краще та якісніше!!!
Правду кажуть, що те,що вони ПАНАЄХАЛІ з сіл у м. Луцьк це не означає,що те ж село з них виїхало..., смак-це діло не грошей...!!!
Відповісти
Цілком згідна!
Відповісти
Приємно читати коментар вище, так як тільки у ньому відчуваэться, хоч якась адекватнысть і почуття реальності. Ми країна третього сорту, не столиця і люди в нас простыші. Погоджуюсь Поліся, але навіть те Поліся має право на відпочинок. Був присутній особисто, тому з впевненістю можу сказати, заід вдався. А що до пафосу, то який там пафос у студентів. Студент радіє, що є можливість відчути хоч трохи благородності і тій краватці чи корсеті. До того ж, цогорічний захід зветься не "Віденській бал" а університетський, тож можна рахувати, що це та сама дискотека, тільки при світлі) Хоч мною жодної карети біля головного корпусу помічено не було, але було чутно багато сміху і веселощів. Люди поводились відкрито, всі активно брали участь в усіх танцях, незважаючи вміють вони це робити чи ні. Від імені полішуків нашої провінції, дякую організаторам і учасникам. Буду чекати наступного року.
Відповісти
Нецікаво було. Не було секретарки Коцана. Не було кому показувати шедеври "світської культури". Тієї, яка була минулі роки. А мо десь в Любешові на балу щеголяє?
Відповісти
От ви(більшість) говорите "Полісся, Полісся", а ви впевнені що там вихідці з Полісся?! При купівлі квитків у жодної людини не провіряли її прописку чи її коріння. Ну і ще, а самі ви не полішуки? Я у тому значені, у вас що, не має далеких родичів з Полісся? Бо щось я не впевнений що кожен з вас знає своїх предків до коліна так 5-го, я вже мовчу про 10-е і далі...
Відповісти
менталітет та завнішній вигля видає самого замаскованого полішука.
як казав мій дід, полішук - це окрема порода українця, але, нажаль, не благородна.
наших без проблем ідентифікують за кордоном і документа не питають, хто був, той підтвердить :-)
Відповісти
Да...менталітет видає...дід казав, що окрема неблагородна порода.
Твій дід, що на фермі працював, що знає все про породи...?
Рівень розмови і аргументів серйозний.
Шановні припиняйте розмови про поліщуків, бо і без вас вистачає дурнів які розділяють українців.

Відповісти
дід був під поляками, потім під совєтами, розкулачений, пережив дві війни, бачив багато чого, в тому числі зраду односельців, табори та "хату з краю", "лісових хлопців", що їжу відбирали так само, як і червоні.
тому діду я вірю, йому брехати сенсу не було, а на вас не ображаюсь, в кожного своя правда, просто не всі готові це прийняти.
Відповісти
От я знаю до 10! І, що? )
Відповісти
В університеті ім. Палиці є красиві дівчата і жінки, просто вони посоримились прийти на це кумедне дійство.
Відповісти
це ти про себе писало?)
чи тобі запрошення на Віденський бал у Австрії не перепало?)
інтелігенції не побачиш)
так молися-з того всього,що тут я написав ніц не було) НІКОЛИ=)
Відповісти
Як у нас в селі Гораймівка на весіллі. Тільки дядьки не пяні.
Відповісти
та чого ви усі? хіба краще було б сидіти і кумкати тишком-нишком по своїх гуртожитках, квартирах? є можливість рости, виростати з отого, як ви усі говорите, "поліського менталітету", намагатись, принаймні, бути кращими, а життя своє робити цікавішим, розмаїтішим. Те, що сукні не такі, як у київського бомонду - вони і не можуть бути такими. А жінки, дівчата, молодь загалом була позитивно налаштована і запам'ятає цей бал на все життя. А бари-ресторани-кнайпи підождуть! порадійте - всена прийшла!
Відповісти
"всена, так всена"...
ДО ЧОГО ТУТ КИЇВСЬКІ СУКНІ, А ТИМ БІЛЬШЕ БОМОНД???
ЯВНО ПОЛІШУЧКА ПИСАЛА, В ГОЛОВІ НІЦ!
Відповісти
забагато жовчі і злості у багатьох коментарях! не вмієте радіти життю! а ви, аноніме, замість ображати когось, подумайте, перед тим, як писати!
Відповісти
Ми Вас критикуємо, щоб Ви позбавлялись від недоліків а не відгавкувались як собаки.
Відповісти
Нехай ті, хто критикують, спочатку навчаться грамотно писати та логічно висловлювати свої думки. Більшість з тих, хто поливає Бал брудом в житті там не були і не будуть, бо сидять перед моніторами у засмальцованих халатах-майка-адідасах і поняття не мають про елементарну культуру. Одні з перших коментарів просто смішно читати і на таке взагалі не варто реагувати.
Робити висновки про Бал, його атмосферу, сукні дівчат з декількох фото - це абсурд. Люди, агов, було 500 чоловік, на фото всіх суконь не видно )))). На мою думку, критикувати слід лише тим, хто був на балу і бачив усе на свої ясні очі. Особисто я там була, так є свої плюси і мінуси - надто багато люду, ніде танцювати. Щодо суконь - були різні, з дорогих тканин і модного крою і не дуже, кожна дівчина прагнула бути найкращою і одягнулася в міру своїх можливостей. Чоловічі костюми теж помітила чудові. А критиканти нехай спочатку навчаться танцювати елементарні світські танці - вальс, танго і фокстрот, знайдуть у Луцьку якусь вишукану сукню чи костюм, зроблть макіяж і зачіску за пів тисячі гривень, прийдуть на бал, а потім пишуть свої недолугі коментарі, що сподобалось, а що ні. В іншому випадку раджу всім не звертати уваги на дурниці, бо погані слова образ пишуть лише дурні
Відповісти
цілком погоджуюсь, у декого з присутніх тут професія - дзявкати з будь-якого приводу!
Відповісти
Як би не старалися фотокореспонденти, а фото не можуть повністю відобразити атмосферу, бо танець – це рух. На заході було багато студентської молоді, а молодість важко зіпсувати навіть невдалою сукнею. Чимало з присутніх професійно займаються танцями, для декого це хобі. Було приємно подивитися. Красиві усміхнені люди, красиво танцювали під красиву музику. Ну, можливо, хтось не дуже вміло це робив, а у когось не знайшлося часу підшукати сукню спеціально для балу… Особисто я була в цей день на роботі, відпрацювала по повній, та й тиждень перед цим був завантажений. Ну, пробачте мені, критики, що не змогла провести кілька діб у салонах краси і викласти півзарплати за нове вбрання) Бал мені сподобався, наступного року піду знову. Організаторам дуже вдячна за чудовий настрій!
Відповісти
Йоптя як1 красун1))))))))!!!!!!!!
Відповісти
"Блєск і ніщіта пі....сів" підтримую 100%!!!
але була пара-трійка нехилих тьолочек-метьолочек)))
Відповісти
Чого пристали до нарядів. де їх у луцьку купиш? в нас дочки нардепів і міністрів не вчаться.
Відповісти
А остання дівчина і справді гарна. Чекала вона свого принца на білому лімузині. Але мабуть там такого на балу не було. забули Катю Осадчу запросити.
Відповісти
Таке враження що дівчата були на виданні і ждали хто і як їх запросить. А мабуть там була половина працюючого персоналу ні ж тих студентів і звісно декілька запрошених гостей.
Відповісти
Ви б краще не обсирали івент, а краще б раділи, що у Луцьку щось відбувається. Факт, шо не ідеально - але це можна виправити в наступній едиції.
Відповісти
Красава, пара иностранных слов упомянутых не к месту, чести тебе не делают и ума не прибавляют.
Відповісти
ФОТО ЧУДОВІ!
І не треба слів - усе написано!
Відповісти
Краще вже бути "полішуком" чи "полішучкою", ніж таким хамом, як коментатори під ніками Modern, Olka та ін. Вміють тільки своє нахабство і зверхність випльовувати у коментарях. А, впевнена, толком і не знають, що то за люди ті полішуки: чули дзвін, та не знають, де він... А між іншим, ті так звані вами "полішуки" значно приємніші, життєрадісніші, доброзичливіші, щиріші люди. Вони не відгороджуються від білого світу триметровими парканами. У них чи не біля кожної хати - лавочки на дорозі, чого у селах біля Луцька майже не побачиш. З них ще не так жорстоко познущалася цивілізація, як з усяких схиблених Ольок і Модернів. Ті "полішуки" вміють жити, радіти життю, бути людяними і добрими, хоч і працювати доводиться по-чорному. Зрештою це можна сказати не лише про "полішуків", а й про більшість людей, які живуть далі від міста.
Відповісти
Повністю згідна із Волинянкою! Із хама пана ніколи не буде... І зовсім не важливо чи він лемко, бойко, гуцул чи полішук. Адже проживання на Поліссі на національність не впливає. Ми всі - українці. І навіщо шановні дописувачі поливають інших брудом, якщо самі сидять по вуха в болоті??? Можна подумати що вони шляхтичі польські, які із висоти своєї дворянської величі зневажливо дивляться на міщанський бал. Як говорив російський поет: "А судді хто?"
Відповісти
А де можна переглянути решту фотографій?Хочеться знайти власні фото
Відповісти