У Ковелі чоловіка, який знущався над дітьми, випустили на волю, ‒ ЗМІ

У Ковелі чоловіка, який знущався над дітьми, випустили на волю, ‒ ЗМІ
Працівника центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який знущався над вихованцями закладу, суд вирішив не ув'язнювати на час розгляду справи служителями Феміди.

Таке рішення ухвалив Ковельський міськрайонний суд, - пише Під прицілом.

Нагадаємо, в січні правоохоронці встановили, що працівник обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який розташований в Ковелі, знущався над вихованцями закладу.

21 листопада 2012 року прокуратура розпочала досудове розслідування. А 8 лютого 2013 року правоохоронці завершили цю процедуру та відкрили кримінальну справу за частинам першою та другою статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) частиною другою статті 127 КК України (Катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю або фізичного чи морального страждання шляхом нанесення побоїв, мучення або інших насильницьких дій з метою спонукати потерпілого або іншу особу вчинити дії, що суперечать їх волі).

Опісля цього чоловіка звільнили з центру соціально-психологічної реабілітації дітей»

З огляду на тяжкість злочину підсудний може отримати покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Тому представник прокуратури запропонував взяти його під варту.

За словами старшого прокурора Ковельської міжрайонної прокуратури, зловмисник систематично чинив насильство над дітьми. Більше того, підозрюваний до початку досудового розслідування здійснював тиск на неповнолітніх потерпілих, зокрема коли ще раніше працював в школі – він наказував своїм жертвам нічого не говорити про побиття. Тому на думку правоохоронців та прокурорів його треба було взяти під варту.

Проте слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду не підтримала правоохоронців і взяла з підозрюваного лишень особисте зобов'язання не виїжджати з міста, відпустивши чоловіка на волю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прослеживается договоренность судьи и потерпевшего, который должен был находиться в СИЗО, а не на воле.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі чоловіка, який знущався над дітьми, випустили на волю, ‒ ЗМІ
02 березень, 2013, 11:47