За які гроші ви готові залізти взимку в ополонку? ПИТАННЯ ДНЯ

За які гроші ви готові залізти взимку в ополонку? ПИТАННЯ ДНЯ
19 січня православні та греко-католики святкують свято Богоявлення, яке в народі відоме як Водохреще. За давньою традицією в цей день священики проводять церемонію освячення води. Це відбувається просто неба, на берегах річок, струмків, озер. Потому бажаючі люди занурюються три рази у посвячену воду.

В останні роки ритуал занурення у крижану воду в день Водохреща став доброю традицією політиків і високопосадовців. Адже тут тобі і журналісти знімуть, і потім усім покажуть – дивіться, мовляв, які мужні люди…

А які ще мотиви можуть спонукати людей лізти в крижану воду? – задумалися ми і запитали лучан «Скільки вам треба заплатити, аби ви пірнули в зимову ополонку?».

Марина Занюк, керівник модельного клубу, 29 років:

«Дивне питання. Задумалась... Мабуть, ні за які гроші не полізла б взимку в ополонку. Не люблю холоду. Моделі, з якими спілкуюсь і про яких точно знаю, як і я, можуть облитись холодною водою після бані, максимум :)».

Віктор Главічка, начальник луцького МВ ДАІ, 39 років:

«На Водохреще – безкоштовно. І навіть не на свято – безкоштовно. Це для здоров’я корисно. Час від часу це роблю. Відповідно, можна і десь в лазню сходити, а потім в ополоночці скупатись».

Інна Клівчук, студентка ЛГУ, 20 років:

«Я хочу стільки грошей, скільки у вас немає, щоб мені не довелось туди пірнати.

Ну добре, хай дадуть мені 1000 гривень, щоб я могла взяти з собою ще фотографа та відеооператора. Нехай зафіксують такий божевільний та все ж сміливий крок в моєму житті.

Я показуватиму ці кадри усім знайомим, нехай знають, скільки героїзму та екстриму в мені. І діткам своїм майбутнім покажу через надцять років, і з висоти прожитих років переконуватиму їх, щоб так ніколи не робили :)».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За які гроші ви готові залізти взимку в ополонку? ПИТАННЯ ДНЯ
19 січень, 2012, 09:17