У Луцьку ‒ виставка собак. ФОТО

У Луцьку ‒ виставка собак. ФОТО
На виставку собак до Луцька «Перлина Волині-2013» та Volyn’ Star – 2013 привезли близько 400 тварин різних порід вагою від 1 кілограма до одного центнера.

Виставка відбуватиметься два дні – 2 та 3 березня у спорткомплексі «Арена Спорт».

Глядачі можуть побачити собак різних порід та окрасу. Наприклад, тер’єрів, мопсів, спанієлів, вівчарок, коллі, болонок, догів, пекінесів, пуделів, лабрадорів та інших.

Окремо відбуваються моновиставки. Наприклад, у категорії німецьких вівчарок є 7 представників, а спанієлів – 20 собак.

Для собаководів виставка – це можливість отримати відзнаку для собаки, що робить тварину більш цінною. Тому сюди приїхали власники тварин зі всієї України і навіть сусідніх Польщі, Росії, Білорусі, Чехії. Оцінюють тварин журі з України, Польщі та Білорусі на шести рингах.

Змагаються за кубки тварини у різних вікових категоріях: «бебі» (3-6 місяців), «цуценята» (6-9 місяців), «юніори» (9-18 місяців), «проміжний» (15-24), «відкритий», «робочі», «чемпіони» (з 15 місяців), ветерани ( з 8 років).

Власниця цвергшнауцера Віннер Віра розповідає, що приїхала на виставку з чоловіком. Їхній майже дворічний домашній улюбленець є юним чемпіоном України. Представників породи такої собаки у Тернополі, звідки собаководи, лише двоє.

Для глядачів собача виставка – це нагода побачити рідкісні види тварин. Адже тут представлені як дуже великі собаки типу сенбернарів та алабаїв, так і зовсім крихітні, що важать менше кілограма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вівчарка, пудель, спаніель, лайка - найгарніші...
А чому не можна було оголошення дати, що така цікава подія буде в місті???
От як якийсь Колос чи Фіолет рекламувати-будь ласка, я к друзів наших менших,то вже так,постфактум...
Відповісти
не сваріться. ось анонс http://www.volynpost.com/news/11866-do-lucka-zvezut-sobak-z-usiiei-ukrainy
собаки будуть у тому ж місці ще й завтра, 3 березня.
Відповісти
Таня, и все-таки - ранг выставки?
Відповісти
Який ж все-таки не уважний цей користувач Modern. І навіть ж не вибачився за несправедливу критику. Шо за народ вже пішов. Краще мабуть з собаками все життя прожити, ніж з такими як цей Modern
Відповісти
так, оголошень ніде не було, це шкода...а виставка потрібна - для усієї сім'ї, у вихідний день! тільки фото вже другий репортаж якісь неякісні! де фото Мірти?
Відповісти
Ну "Адреналин" и докатился, собачник у себя устроили!:) Первый раз вижу такое "действие" в помещении :) Ну доживайте последние деньки-месяцы - "Port City"-Forever!!!
Відповісти
А кацап'йо,що забуло на цій сторінці!?
Відповісти
The first time I see such "action" in the room :) Well surviving the last days, months - "Port City"-Forever!!!
Так зрозуміло?:)
Відповісти
когда уже ты доживешь "последние деньки-месяцы"?!
Відповісти
...сказала працівниця "Адреналіну!!:)))
Відповісти
Собака повинен жити на вулиці, в будці, бути напівголодним (тому й злим), голосно гавкати, охороняючи обійстя господаря. Тримати в квартирі таких бугаїв - це вищої міри дикунство. Собачий сморід, якщо б навіть купали його тричі на день, проникає в килими, одежу, меблі. А найнебезпечніші квартирні собаки для малих дітей. Глисти собаки потрапляють в печінку і лікувати їх треба надто довго.

Відповісти
Шановний (-на)!
Ваше бачення призначення собак не можу сказати, що є абсолютно неправильним, однак дещо консервативна. Кожна людина може робити в себе вдома усе, що вважає за потрібне, в тому числі і тримати домашніх улюбленців (в тому числі і собак). На сьогодні є величезна кількість порід, як кажуть, на будь-який смак. А щодо смороду... Якщо за твариною доглядати належним чином - жодних негативних проявів її присутності не буде. Буває, від людей твердить набагато більше. І це не лише по запах.
Відповісти
А у вас есть опыт содержания собак в квартире? Откуда такая уверенность во всех этих "страстях".
Уверяю вас, в квартире где живут животные дети ростут более здоровыми и крепкими. Наличие животных стимулирует иммунную систему. И это вам любой грамотный врач скажет.
Відповісти
Коментатору. Ви прав (ва) на 101%!. Власне житло можна перетворити в нужник чи вигрібну яму, і ніхто вам не заперечить. Я веду мову про собаче життя в квартирі і його наслідки для людини. Знав квартиру над кафе "Сніжинка", де у 2-кімн. квартирі тримали 3 "Московських сторожових" (тобто, три бугаї). В що перетворила молода людина своє помешкання, то передати дуже важко.
Відповісти
Замечательная выставка, замечательная организация. Впрочем, как всегда.
Выставка собак в "Адреналине" проводится не первый год и, как видим, ничего страшного с клубом не случилось. А превраватить своё жильё (или клуб) в свинарник можно и без собак.И я могу массу примеров привести таких "свинарников".
Давайте будем справедливей и добрее друг к другу.
Відповісти