Єремеєв погодився ввійти в «антиурядову» групу, ‒ нардеп

Єремеєв погодився ввійти в «антиурядову» групу, ‒ нардеп
Волинський бізнесмен, народний депутат України Ігор Єремеєв погодився приєднається до групи парламентарів, які не погоджуються з економічними новаціями Кабінету міністрів, - каже нардеп Анатолій Гіршфельд.

Про створення групи оголосять п'ятого березня, - пише Forbes.ua.

У міжфракційну групу ввійдуть члени фракції Партії регіонів, позафракційні депутати і опозиціонери.

Нова депутатська група називатиметься «За українських промисловців, підприємців і роботодавців». Її головну мету ідеологи об'єднання В'ячеслав Богуслаєв, почесний президент концерну «Мотор Січ», і Анатолій Гіршфельд формулюють просто: разом депутати будуть відстоювати свої інтереси, в тому числі і перед урядом.

До об'єднання увійдуть регіонали Ярослав Сухий (близький до Богуслаєва), Таріел Васадзе, власник корпорації «Укравто», а також регіонали з так званої групи Дмитра Фірташа (власника Group DF і президента Федерації роботодавців України) і Юрія Бойка, віце-прем'єра з ПЕК.

Крім Гіршфельда (заступника Фірташа в ФГУ), це будуть Олександр Нечаєв, екс-голова правління «Кримський Титан» (входить в Group DF), Сергій Дунаєв, екс-мер Лисичанська, Юлій Іоффе (у минулому – перший зам Республіканської партії України, яку очолював Бойко) і декілька інших членів фракції ПР.

За словами Гіршфельда, поки в об'єднання погодилися увійти 15 осіб. У їх числі є позафракційні депутати, а саме Ігор Єремєєв, співвласник групи компаній «Континіум», і опозиціонери. Зокрема, Віталій Немилостивий, нардеп від «Батьківщини», буде секретарем об'єднання.

«Так, я, дійсно, підписав заяву про створення такого об'єднання, оскільки вважаю, що в нинішніх умовах депутатам всіх фракцій необхідно захищати інтереси вітчизняного виробника», - розповідає нардеп. Він зізнається, що окрім нього, в об'єднання увійдуть ще кілька членів фракції «Батьківщина», але їх імена поки воліють не розголошувати.

Відомо тільки, що один із них буде заступником Гіршфельда. Всього заступників буде три – від ПР, позафракційних депутатів і опозиції.

У майбутньому, прогнозує Гіршфельд, об'єднання розростеться до 30 депутатів, у тому числі за рахунок членів УДАРу та «Свободи».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Разве сборище олигархов можно назвать антиправительственным?
Відповісти
Ну так, це точно буде "антиурядова" група... І то ж напишуть таке. Та правильніше було б написати "антинародна група".
Відповісти
Який редактор придумав таку назву групі - "антиурядова"?! З чого це видно? Ця група буде лобіювати інтереси великого бізнесу і захищати його від урядових реформ: а кому хочеться розкошелюватися на урядові програми? Вони все бояться, що з року в рік не зможуть отримувати свої "надприбутки" не залежно від того чи в економіці "криза", чи "застій", чи "підйом"! Віддай "наше" і баста!
Відповісти
Евреї Гіршфельд та Фірташ мутять воду! А чим це обернеться - не важко здогадатись...:(
Відповісти
Це і є момент істини.
Усі олігархи, незалежно від партійного зщабарвлення думають лише про те, як за нащ рахунок збагатитись. І от коли виникла необхідність поділитись з народом вони одностайні у супротиві.
Гіршфельда, як у експортера не задовільняє стабільний курс гривні, він хоче девальвацію. Єремєєву не подобається мито на пальне, бо шкода грошей на нафтопереробку, а купити-продати (інабовтати туди якоїсь гадості) бензин прибутковіше.
Васадзе мучиться тим, що українці купують якісні автомобілі, а він далі хоче буди монополістом з продажу сумнівної якості автомобілів з дикими цінами...і так усі по порядку, ліві, праві і мажоритарні депутати.
Партійні ігри це для Вас, українці, щоб Ви їх і надалі вибирали.
Відповісти
Єремеєву надоїв бізнес? На уряд батон крошить?
Відповісти
Останні новини
Єремеєв погодився ввійти в «антиурядову» групу, ‒ нардеп
04 березень, 2013, 09:13